Σασμός: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με την οργή της Καλλιόπης

Ο Αστέρης αφού επισκέφθηκε τα Γιάννενα με σκοπό να συναντήσει την Αργυρώ, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, όπως θα δείτε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα που ακολουθεί, γυρίζει στο σπίτι του στην Κρήτη και εκεί η Καλλιόπη του επιτίθεται για αυτό που έκανε. Ποια θα είναι η αντίδρασή του και τι στάση θα κρατήσει ο Μαθιός σε όλο αυτό;

Η Καλλιόπη επιτίθεται στον Αστέρη στον Σασμό
Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Τι θα του ζητήσει; Ο Αστέρης, μετά από όλα αυτά επιστρέφει στην Κρήτη, στο πατρικό του σπίτι κι έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Καλλιόπης. Η μητέρα του έχει μάθει όλη την αλήθεια και γίνεται έξαλλη μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Φεύγει η Στέλλα από τη σειρά;

Σασμός: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με την οργή της Καλλιόπης

Ο ίδιος επιστρέφει σπίτι και η Καλλιόπη του επιτίθεται. Ο Μαθιός, παρόλα αυτά δεν παίρνει θέση σε όλο αυτό και λέει στην Καλλιόπη να τον αφήσει στην ησυχία του. Ωστόσο, η Καλλιόπη στην σειρά Σασμός δεν πρόκειται να αφήσει τον γιό της, Αστέρη, να ξανά ασχοληθεί με την Βρουλάκη καθώς αυτό μόνο σε καλό δεν θα του βγει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *