Πάτρα: Τέλη Μαΐου τα πορίσματα για Ίριδα και Μαλένα – «Όταν τελειώσει η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε για την υπόθεση της Πάτρας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος ινστιτούτου CSI.

  • «Γίνονται μεγάλες έρευνες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η υπόθεση τέλος του μήνα θα έχει τελειώσει. Έχουμε στοιχεία» είπε ο κύριος Σφακιανάκης.

Μιλώντας για τα στοιχεία που σβήστηκαν από τους υπολογιστές της οικογένειας των τριών κοριτσιών, που πέθαναν μυστηριωδώς το ένα μετά το άλλο, ο κύριος Σφακιανάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν. Το ίδιο και τα πρόσωπα… Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για περισσότερα από ένα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Η αρμόδια διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων έχει τη μέθοδο και τα συστήματα εκείνα για να διερευνήσει και να εντοπίσει πώς έγινε η διαγραφή των στοιχείων, φαίνονται οι τεχνικές, ποιος είναι και μπορεί να εντοπιστούν πρόσωπα και πράγματα… Η υπόθεση που δουλεύεται επιστημονικά πλέον από την Αστυνομία, δείχνει πράγματα».

Διαβάστε Επίσης  «Έρχονται» νέες αυξήσεις στο «καλάθι της νοικοκυράς» - Δείτε την λίστα με τα προϊόντα

«Όταν τελειώσει αυτή η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους. Απλά θέλει υπομονή και να μην διαρρέονται τα στοιχεία προς τα έξω. Στοιχεία δεν υπάρχουν έξω από αυτά που έχει βρει. Κάποια στιγμή θα φανεί ποιοι έκαναν το έγκλημα… Γιατί ένα πρόσωπο δε μπορεί να στήσει αυτό όλο» είπε ο κύριος Σφακιανάκης.

Την ίδια ώρα, η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών, συμπλήρωνε ένα μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού. Η 33χρονη ωστόσο, δεν αλλάζει «γραμμή» και επικεντρώνεται στην κεταμίνη.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις! Η αποκάλυψη που διαλύει την Ηλέκτρα

Επαναλαμβάνει ότι δεν έψαξε και δεν την χορήγησε εκείνη στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, συνεχίζει να «δείχνει» τους γιατρούς για τον θάνατο του παιδιού της, ευελπιστεί πως οι 5 πραγματογνώμονες που δουλεύουν χωρίς αμοιβή από την πλευρά της, θα βρουν πολύτιμα στοιχεία για την υπεράσπισή της και ζητάει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, για την υποβολή του αιτήματος αποφυλάκισης…

Η υπόθεση πλέον, αναμένεται να πάρει νέες διαστάσεις προς τα τέλη του μήνα, όταν θα παραδοθούν τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της μικρής Ίριδας…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *