Σασμός – Ο Νικηφόρος καταρρέει στο νεκροταφείο: «Α ρε πατέρα»

Σασμός – Ο Νικηφόρος καταρρέει στο νεκροταφείο: «Α ρε πατέρα»Ο Μαθιός κάνει το λάθος να ανακοινώσει σε όλο το χωριό τη σχέση του με την Βασιλική. Τα πρώτα κουτσομπολιά παίρνουν φωτιά, με το καφενείο να συζητά πως οι δυο τους είχαν σχέση, πριν η Βασιλική παντρευτεί τον Στεφανή!  Σασμός – Ο Νικηφόρος καταρρέει στο νεκροταφείο: «Α ρε πατέρα»

Οι φήμες αυτές φτάνουν στον Νικηφόρο, ο οποίος αρχίζει να έχει αμφιβολίες… Εάν η μητέρα του είχε σχέση με τον Μαθιό χρόνια πριν, είναι πολύ πιθανό ο Μαθιός να είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μπαίνει στη μέση

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Νικηφόρος θα επισκεφτεί το νεκροταφείο, στη σειρά Σασμός. Θα λυγίσει μπροστά στο τάφο του πατέρα του, ξεσπώντας σε λυγμούς. Η πίεση που αισθάνεται είναι τεράστια. Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει άλλο την μητέρα του και τη νέα της σχέση…

Αισθάνεται άσχημα απέναντι στον άνθρωπο που τον μεγάλωσε. Πώς θα δεχτεί πως τελικά δεν ήταν ο Στεφανής ο πραγματικός του μπαμπάς; Η Βασιλική αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια, προτείνοντας τεστ DNA..

Διαβάστε Επίσης  Σασμος : Θοδώρα και αστυνόμος Χριστογιάννης έρχονται κοντά

Ο Μαθιός υποστηρίζει ανοιχτά πως είτε είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, είτε όχι, δε θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπει το νεαρό. Τον αγαπάει το ίδιο κι αυτό δεν αλλάζει… Μόνο που τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η ρήξη προβλέπεται μεγάλη. Ο Νικηφόρος βρίσκει παρηγοριά στο νεκροταφείο, εξηγώντας στον Στεφανή όλα όσα περνάει, στη σειρά Σασμός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *