Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή και η Ελένη;

Μία επικίνδυνη σχέση γεννιέται. Η Ελένη προχωρά από το ένα λάθος, στο άλλο, στην γη της ελιάς. Μετά τον Στέφανο, τα βήματά της θα την οδηγήσουν στην αγκαλιά του Αλέξη, χωρίς η ίδια να το θέλει.

Πράγματι, ο Αλέξης θα προσφερθεί να βοηθήσει την Ελένη, σε θέματα ψυχοθεραπείας. Μετά τα τελευταία γεγονότα με την Αρετή, η Ελένη αισθάνεται φοβερά ευάλωτη. Νιώθει πως μέσα της όλα έχουν φθαρεί και πως δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της ξανά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Τα σεμινάρια ψυχοθεραπείας και ανάλυσης στη Μάνη, θα φέρουν τους δύο χαρακτήρες κοντά. Ο Αλέξης θα δει στο πρόσωπο της Ελένης την αγαπημένη του Μυρτάλη, με αποτέλεσμα οι εμμονές του να ξυπνούν.

 

Ο Αλέξης θα προσεγγίσει τη νεαρή ηρωίδα, δείχνοντας τις προθέσεις του. Μία μέρα, θα επιχειρήσει να την φιλήσει. Εκείνη, φοβισμένη από τη συμπεριφορά του, θα τον απομακρύνει με τον πιο αυστηρό και απότομο τρόπο! Αυτό θα εξοργίσει τον Αλέξη, ο οποίος δε θα διστάσει να δείξει το σκληρό του πρόσωπο…

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94 , 95

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή και η Ελένη;

Δεν αντέχει την απόρριψη, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι ερωτική. Η Ελένη πρέπει να γίνει δική του, αλλιώς θα πεθάνει. Το καταστροφικό του σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή και η Ελένη βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος, στην γη της ελιάς. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα αδίστακτα χέρια του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *