Σασμός: Ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε Πως ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Ο Γεράσιμος αποτελεί ίσως το πιο μυστήριο άτομο στη σειρά Σασμός. Ο αστυνομικός δίνει μάχη για να μην αποκαλύψει κάποιος την πραγματική ταυτότητά του. Μέσα σε πολύ χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων.

Ακόμη και της Στέλλας η οποία αρχίζει και νιώθει πολλά για τον γοητευτικό Γεράσιμο. Χωρίς όμως να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι. Η πανέμορφη δικηγόρος βοηθά τον Καραπάνο να εντοπίσει τον γιο του, θέλοντας να ανταποδώσει την χάρη που της έκανε, με το να εντοπίσει τη Σεμίνα.

Σασμός: Ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Η τελευταία κατάφερε με την κατάθεσή της να αθωώσει τον Αστέρη και η Στέλλα θεωρεί ότι χρωστάει χάρη στον Καραπάνο. Έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος από μέσα της και μοναδικός της στόχος είναι να βρει τον γιο του Καραπάνου. Προκειμένου να κλείσει κάθε πόρτα με τους ισοβίτες και τις φυλακές.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα Στο Πλευρό Του Αστέρη Στο Νοσοκομείο!

Ο Γεράσιμος προσεγγίζει τη Στέλλα, δεν γνωρίζει πως ο Καραπάνος «βλέπει» κάθε τους βήμα. Όταν εκείνη του αποκαλύπτει πως ψάχνει τον γιο του, ο Γεράσιμος δέχεται να τη βοηθήσει, κρύβοντας για μία ακόμη φορά την αληθινή ταυτότητά του!

Ο αστυνόμος θέλει να κάνει τα πάντα, για να στρέψει τις έρευνες αλλού. Δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να τον εντοπίσει ο πατέρας του, πριν του δώσει την χαριστική βολή που ετοιμάζει επί χρόνια..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Προσπαθεί Να Ξανακάνει Δική Του Τη Βασιλική

Σασμός: Ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Έτσι, λοιπόν, ο Καραπάνος και η Στέλλα ερευνούν και ο Γεράσιμος “εμποδίζει” το έργο τους, εν αγνοία τους. Βέβαια, τα τσιράκια του Καραπάνου, εκτός φυλακής, παρακολουθούν κάθε κίνηση του νεαρού αστυνόμου.

Έτσι, δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Καραπάνος θα ανακαλύψει πως ο αστυνόμος κάτι κρύβει. Ο Γεράσιμος που του έχει κάνει τη ζωή δύσκολη, είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός άνθρωπος που αγαπά τη δουλειά του. Σύμφωνα με το ciao, μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως και συγκλονίζουν. Θα βγει όμως το μεγαλύτερο μυστικό, η πραγματική ταυτότητα του Γεράσιμου;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση