Έρωτας Φυγάς: Αποχωρεί και αυτός οριστικά από την σειρά

 

 

Έρωτας Φυγάς: Αποχωρεί και αυτός οριστικά από την σειρά

 

Εξελίξεις που θα σοκάρουν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς μιας και θα δούμε να αποχωρεί ο Σταύρος Σβήγκος, δηλαδή ο τηλεοπτικός Μάρκος.Έρωτας Φυγάς: Αποχωρεί και αυτός οριστικά από την σειρά

 

Πάμε όμως να τα πάρουμε από την αρχή.

Ο Ιάσονας, αφού θα καταλάβει πως η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δε πρόκειται ποτέ να χωρίσουν, τους δίνει την ευχή τους και τους επιτρέπει να ζήσουν μαζί την ζωή τους. Κάποια μέρα λοιπόν, ο πρώτος θα επισκεφθεί το ζευγάρι προκειμένου να δει τον Γιωργάκη και λίγες ώρες μετά, φεύγει μαζί με την Αλεξάνδρα για να πάνε να δει κι εκείνη στο Κιάρι τη μικρή Μυρσίνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τέλος για Δήμητρα και Ορέστη: «Τρελαίνομαι…»

Εκείνη την ώρα λοιπόν ο Μάρκος, που βρίσκεται στην εταιρία, δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Ευγενία, η οποία έντρομη τον ενημερώνει πως έχει πέσει το παιδί από τον καναπέ κι έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι. Φυσικά, ο Μάρκος σηκώνεται σαν τρελαμένος και παίρνει το αμάξι για να πάει να τους βρει.

Όμως, η ταχύτητα με την οποία οδηγάει το αμάξι είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε μια πλαγιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Πώς μπορείς να πιστεύεις τα λόγια ενός ξένου;»

Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα που έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση βλέπουν όλο το γεγονός και ο πρώτος τρέχει να τον απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια λίγο πριν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά από τη διαρροή βενζίνης.

Αμέσως τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου όμως δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει.

Και κάπως έτσι ο Σταύρος Σβήγκος θα αποχωρήσει στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά..

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *