Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Έρχεται Η Ταπείνωση Της Άννας!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Λεωνίδας, μόλις αντιλήφθηκε πως δεν υπάρχει σωτηρία για το θερμοκήπιο, ζήτησε από τους Βρεττάκους να επιστρέψει επίσης στους ελαιώνες. Η Άννα δεν ήταν σε θέση να το κάνει αυτό, αφενός λόγω ντροπής κι αφετέρου, επειδή δεν ήθελε να δουλέψει κοντά στον πρώην της. Το ζευγάρι έχει διαλυθεί. Μετά την καταστροφή του θερμοκηπίου της, η Άννα επιστρέφει αναγκαστικά πίσω στο ελαιοτριβείο. Αφορμή για αυτή την απόφαση θα σταθεί και ο Αποστόλης, ο οποίος θα πιέσει την αδελφή του να συνεχίσει την καθημερινότητά της από εκεί που την άφησε.

Διαβάστε Επίσης  Προξενιό Ιουλίας: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν συγκλονιστικές εξελίξεις

Ο Λεωνίδας ζητά πίσω τα λεφτά του, την ίδια στιγμή που η Άννα ελπίζει στο όνειρο που έχτισε με τόσο κόπο. Με τα πολλά, το θερμοκήπιο το αγοράζει ο Φίλιππος, με την Άννα να αναγκάζεται να γυρίσει στο ελαιοτριβείο.

Η Σοφία, απογοητευμένη από τον Αποστόλη, φεύγει, ρίχνοντας μαύρη πέτρα. Εκείνος, απελπισμένος από την έλλειψη εργατικών χεριών, ζητάει από την αδελφή του να αναλάβει προσωρινά την παλιά της θέση. Ποια θα είναι η αντίδραση του Λεωνίδα και πως θα την υποδεχτούν στη δουλειά, μετά την “ήττα” της; Η Άννα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία καταδικάζεται σε θάνατο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *