H Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ανησυχώ πολύ με την επιλογή της Ισμήνης»

H Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ανησυχώ πολύ με την επιλογή της Ισμήνης»Το προβληματισμό για τη σχέση της κόρης του, της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο εξομολογείται στη Χάιδω – στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» – ο Λυκούργος.

Ο Λυκούργος από τη μια χαίρεται που βλέπει τη κόρη του ξανά ευτυχισμένη να έχει ξεπεράσει τον προηγούμενο αποτυχημένο γάμο της. Από την άλλη όμως ανησυχεί πολύ για τη νέα της σχέση με τον Κωνσταντίνο, μια σχέση που βλέπει να οδεύει ολοταχώς προς γάμο.

Λυκούργος: «Δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου αυτόν τον Κωνσταντίνο»

Δεν θέλει αυτό το γάμο ο Λυκούργος και δεν το κρύβει. Τον Κωνσταντίνο τον ξέρει χρόνια και δεν έχει τη καλύτερη άποψη για το ποιόν του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η πιο δύσκολή στιγμή της ζωής τους

H Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ανησυχώ πολύ με την επιλογή της Ισμήνης»
Ο Λυκούργος στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» την ανησυχία του αυτή για το δεσμό της κόρης του με τον Κωνσταντίνο τη μοιράζεται με τη Χάιδω η οποία προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

«Χάιδω η κόρη μου κάθε μέρα που περνά δείχνει και πιο ερωτευμένη με το συμβολαιογράφο. Θέλει να το παντρευτεί. Κι εγώ ανησυχώ, κάθομαι σε αναμμένα καρφιά», της λέει με τη Χάιδω να τον καθησυχάζει: «Μη κάνεις έτσι ευλογημένε. Δεν είναι κανένα ανήλικο η Ισμήνη. Μυαλωμένη κοπέλα είναι».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα

H Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ανησυχώ πολύ με την επιλογή της Ισμήνης»

Ο Λυκούργος όμως επιμένει: «Δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου αυτόν τον Κωνσταντίνο. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για το συμβολαιογράφο μας εδώ στην Αραιόπολη. Φοβάμαι μήπως η Ισμήνη τη πατήσει για δεύτερη φορά μετά το Σάββα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *