Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε τις μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα στο φινάλε

Εντάξει μπορεί ο Δούκας να μας μπέρδεψε στο φετινό κύκλο αλλά ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία ο Δούκας και ο Μελέτης να τιμωρηθούν για τις άδικες και κακές πράξεις τους. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς, οι μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα κυκλοφόρησαν.

Θα ξεκινήσουμε με την τιμωρία του Δούκα που στον τρίτο κύκλο δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό. Η αλήθεια είναι πως ο Δούκας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ακύλα και αυτό όσο να πεις είναι μία καλή πράξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ξενερώνει και ξεγράφει τον Αποστόλη

Επίσης ο θάνατος της αδερφής του Ανέτ αλλά και του Μιλτιάδη οδήγησαν τον Δούκα σε κατάθλιψη που ήρθε και κορυφώθηκε όταν ανακάλυψε την απιστία της γυναίκας του Μυρσίνης. Τον είδαμε λοιπόν να έχει πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις και αλλαγές στην συμπεριφορά του.


Παρόλα αυτά τα λάθη του παρελθόντος δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα. Τα τελευταία spoilers λοιπόν αποκαλύπτουν πως στο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες ο Δούκας θα μπει στην φυλακή για τα αδικήματα που διέπραξε στο παρελθόν.

Η μεγάλη τιμωρία όμως έρχεται για τον Μελέτη που εδώ και τρεις τηλεοπτικές σεζόν δεν έχει σταματήσει να μας απογοητεύει σαν χαρακτήρας. Φαίνεται πως η Πηνελόπη μέσα από την έρευνά της δε θα φέρει στο φως μόνο τα…κατορθώματα του πατέρα της αλλά και του Μελέτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται – Ο Αλέξης σε απόγνωση

Έτσι τα spoilers αποκαλύπτουν πως θα βγει στην επιφάνεια η ανάμειξη του Μελέτη στον θάνατο του Αλέξη κι έτσι ο Μελέτης για να μην τιμωρηθεί από την δικαιοσύνη δεν θα διστάσει να βάλει τέλος στην ζωή του. Μάλιστα το τέλος του θα είναι μαρτυρικό.

Φαίνεται πως θα τον κυνηγά η μορφή του Γιάννου αλλά και του Αλέξη με τελικό χτύπημα την ίδια την Πηνελόπη που ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε στην ζωή του. Σίγουρα όμως οι αδερφές Σταμίρη και ο Λάμπρος, ο μικρός Σέργιος και το παιδί της Ελένης και του Λάμπρου θα έχουν όμορφες στιγμές από εδώ και στο εξής, που τόσο τους αξίζουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση