Σασμός: Μανόλης και Νικηφόρος σφίγγουν τον κλοιό γύρω από το Μαθιό

Μετά τον απειλητικό Μύρωνα άλλοι δύο ήρωες της σειράς «Σασμός» είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στη ζωή του αγαπημένου μας Μαθιού. Ποιοι είναι αυτοί; Σασμός: Μανόλης και Νικηφόρος σφίγγουν τον κλοιό γύρω από το Μαθιό

Ο Μαθιός μετά την αποφυλάκιση του Αστέρη το μόνο που έχει στο μυαλό του πλέον είναι ο γάμος του με τη Βασιλική. Μέσα στη μεγάλη του χαρά αγνοεί τους κινδύνους που ελλοχεύουν γύρω του. Από τη μια είναι ο Μύρωνας ο οποίος βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν το Μαθιό και από την άλλη έχουμε το Μανόλη αλλά και το Νικηφόρο που σφίγγουν ασφυκτικά το κλοιό γύρω από το Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει ο άντρας της Μαργαρίτας στη Μάνη

Γιατί αλλάζει γνώμη ο Νικηφόρος στην σειρά Σασμός;

Ο μέχρι χθες φοβισμένος Μανόλης δείχνει να εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά του Μαθιού και ψάχνει να βρει τη δύναμη που θα του επιτρέψει να μιλήσει για το φονικό του Στεφανή. Επίσης και ο Νικηφόρος αλλάζει στάση απέναντι στο Μαθιό φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση και τη μητέρα του τη Βασιλική.

Σασμός: Μανόλης και Νικηφόρος σφίγγουν τον κλοιό γύρω από το Μαθιό

Ο Νικηφόρος αλλάζει γνώμη σχετικά με τον επικείμενο γάμο της μητέρας του με τον Μαθιό. Θεωρεί σκάνδαλο ένα τέτοιο γάμο και λέει την άποψη του αυτή στη Βασιλική η οποία μετά από τη νέα αυτή αντίδραση του γιού της διστάζει να προχωρήσει στο γάμο της με τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση