Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου ο Μάιος θα είναι ένας βοηθητικός μήνας για εσένα καθώς στις 3/5 θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η οποία θα ενισχύσει τη γοητεία σου, θα φέρει νέες γνωριμίες και θα βοηθήσει σε εξελίξεις που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις. Λίγες ημέρες μετά στις 11/5 περνάει και ο Δίας στο δικό σου ζώδιο κάτι που θα σου φέρει έξτρα εύνοια στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα περάσεις μία πολύ καλή περίοδο με το σύντροφό σου (ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι και το Σεπτέμβριο) και δεν αποκλείεται να γίνει ένα ακόμα βήμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος ο Δίας θα διευρύνει τον φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο φέρνοντας σε, σε επαφή με περισσότερα πρόσωπα κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες να γνωρίσεις αυτόν θα σου κάνει το κλικ! Αυτά ήταν τα καλά νέα του μήνα όμως υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία χρειάζονται προσοχή.

Στις 11/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που μεταφράζεται ως εμπόδια και προβλήματα στην επικοινωνία, τις συναντήσεις και τις επαφές. Έτσι λοιπόν για όλο το υπόλοιπο του Μαΐου θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα σε περίπτωση που κανονίσεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Μην αφήσεις κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις να επηρεάσουν είτε μία σχέση είτε -αν είσαι ελεύθερος- μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί και προσπάθησε να μειώσεις τις πιθανότητες τέτοιων ζητημάτων. Για αυτό το μήνα θα χρειαστεί να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» και θα συμπληρώσω πως μπορούν να φέρουν και παρεξηγήσεις. Όσο πιο φειδωλός είσαι κατά τη διάρκεια συζητήσεων, τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις πιθανότητες να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου ο Μάιος είναι ένας κομβικός μήνας για την προσωπική σου ζωή καθώς κατά τη διάρκεια του και συγκεκριμένα στις 16/5 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη έκλειψη για το 2022 στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού), που θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να συζητάς με το σύντροφό σου τυχόν παράπονα που έχεις και μην αφήνεις πράγματα να μαζεύονται, καθώς αυτή η έκλειψη θα τα φέρει όλα στο προσκήνιο και θα δημιουργήσει αποστάσεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι με το σύντροφό σου τις σκέψεις, τις ανησυχίες σου και όλα αυτά τα οποία έχεις στο μυαλό σου και αφορούν τη σχέση σας, ώστε να είναι ξεκάθαρα και να μπορούν να διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Εκτός από την έκλειψη Σελήνης που είναι πάρα πολύ σημαντική υπάρχει άλλο ένα αστρολογικό γεγονός το οποίο θα επηρεάσει τις επαφές σου με τους άλλους.

Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 και θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο στις 23/5. Αυτό δείχνει πώς κατά τη διάρκεια του Μαΐου θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα έρχονται από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Η επικοινωνία δεν θα είναι το δυνατό σημείο αυτού του μήνα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου ώστε να πάρεις τα μέτρα σου! Στις 23/5 πού θα περάσει -όντας ανάδρομος- στο δικό σου ζώδιο είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες του ζωδίου σου. Επίσης αν εσύ θέλεις να αποκτήσεις ξανά επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν τότε αξίζει να εντείνεις τις προσπάθειες κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που φαίνεται πως θα πετύχεις το στόχο σου. Τα καλύτερα θα ξεκινήσουν για εσένα από τις 28/5 καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για να ξεπεραστούν εμπόδια αλλά ακόμα και για να ξεκινήσει μία νέα σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου ο Μάιος θα ξεκινήσει με πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής καθώς και τις προτεραιότητές που βάζεις. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στις 3/5 και θα στρώσει το έδαφος για γνωριμίες οι οποίες θα γίνουν μέσω φίλων και κοινών γνωστών. Λίγες ημέρες μετά κι ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Κριού ενισχύοντας την εξωστρέφεια σου και δημιουργώντας σου την ανάγκη να γνωρίσεις νέο κόσμο και να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα. Ο Μάιος θα ήταν ένας πολύ καλός μήνας χωρίς εμπόδια, όμως το γεγονός πως ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 11/5 προϊδεάζει για κάποια εμπόδια στις συνεννοήσεις και τις συναντήσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή στα πρακτικά ζητήματα των συναντήσεων και της καθημερινότητας σας, καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία σχέση του παρελθόντος ή δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένας παλιός γνώριμος. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με την επανεμφάνιση προσώπων και καταστάσεων αξιολόγησε προσεκτικά τα δεδομένα και δες αν και κατά πόσο έχουν αλλάξει σε σχέση με τότε. Στις 21/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, χωρίς να υπάρχουν σε έντονο βαθμό τα «σκαμπανεβάσματα» στην επικοινωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και οι προσωπικές/αισθηματικές σου υποθέσεις φαίνεται πως θα μείνουν λίγο πίσω. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 3/5 συνηγορεί σε επαγγελματικές επιτυχίες πολύ πιθανόν μέσα σε αυτές να συγκαταλέγεται και μία γνωριμία που θα σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα μετά τις 11/5 καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια αλλά και κάποια εμπόδια σε συζητήσεις και συναντήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να μην είναι ιδανική για να κανονίσεις συναντήσεις και συζητήσεις, όμως είναι πάρα πολύ καλή για να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να αφουγκραστείς περισσότερο τα συναισθήματά σου.

Ιδιαίτερα αν έχει τελειώσει πρόσφατα μία γνωριμία ή αν έχεις βγει από μία σχέση αυτός ο μήνας θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πήγε λάθος σε αυτή, αν εσύ έχεις μερίδιο ευθύνης αλλά και αν υπάρχουν ακόμα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό το μήνα θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να εντάξεις δραστηριότητες με το σύντροφό σου μέσα στο πρόγραμμά σου, καθώς θα υπάρχει η τάση να τις αναβάλεις ή να τις ακυρώνεις συνέχεια. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει έριδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Από τις 28/5 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει ένα καλύτερο διάστημα για την προσωπική σου ζωή, καθώς και εσύ θα έχεις καλύτερη διάθεση. Οι συναντήσεις με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα θα συμβάλλουν στην καλή σου διάθεση και οι κοινωνικές επαφές θα ανανεώσουν τη σχέση με το σύντροφό σου.

 

ΛΕΩΝ
Λέων μου ο Μάιος θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από τις 3/5 και λίγες ημέρες μετά και η είσοδος του Δία στο ζώδιο (11/5) δείχνει κοινωνικότητα, εξωστρέφεια αλλά και διάθεση για φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες του μήνα φαίνεται πως κρύβουν μία νέα γνωριμία η οποία είναι πάρα πολύ πιθανόν να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή κατά τη διάρκεια κοινωνικών υποχρεώσεων. Από τις 11/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στις συνομιλίες σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βέβαια καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε ένα ζώδιο φιλικό για εσένα φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες δεν θα είναι αξεπέραστες, όμως θα βγεις περισσότερο κερδισμένος αν τις προλάβεις. Αυτό θα γίνει αν είσαι όσο πιο ξεκάθαρος μπορείς απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μειώνοντας τον κίνδυνο παρανοήσεων και παρεξηγήσεων.

Διαβάστε Επίσης  Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023, για όλα τα ζώδια

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα είναι περισσότερο εξωστρεφής σχετικά με τον προηγούμενο, κάτι θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για δραστηριότητες με το σύντροφό σου οι οποίες θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Το καλύτερο σενάριο είναι να κανονίσεις ένα ταξίδι για τους δυο σας σε αγαπημένο προορισμό, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις και θα έχει ισχυρή επίδραση στη διάθεσή σας. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα οτιδήποτε και αν κανονίσεις με το σύντροφο σου χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδα καθώς αυτά φαίνεται πως θα έχουν μία αυξητική τάση κάτι που μπορεί να ανακόψει τα σχέδια σας για κάποια πράγματα και να περιορίσει τη διάθεση για σπατάλες! Από τις 25/5 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού φαίνεται πως θα βρεις τρόπους να περάσεις καλά με το σύντροφό σου χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά και αυτό θα είναι το μυστικό της επιτυχίας σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου ο Μάιος θα ξεκινήσει φέρνοντας σου αναμνήσεις από το παρελθόν και αυτό είναι κάτι που θα ενταθεί με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων η οποία θα ξεκινήσει από τις 11/5. Αυτό δείχνει πως είναι πάρα πολύ πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος, μία σχέση η οποία μπορεί να μην εξελίχθηκε όπως ήθελες ή ένα φλερτ που παρέμεινε σε εκκρεμότητα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από τις 3/5 δείχνει και εκείνη επαφή με το παρελθόν και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να βρεθείς αρκετές φορές με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτό. Σε κάθε περίπτωση η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή ώστε να μην δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις και τελικά σε φέρει απέναντι από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και όχι δίπλα του. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό το μήνα μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη διάθεση να εκμυστηρευτείς στο σύντροφό σου πράγματα που σε απασχολούν, όμως προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας.

Στα μέσα του μήνα με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να νιώσεις πως ο σύντροφός σου έχει όρεξη για εντάσεις, όμως να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν τις αποφύγεις και όχι αν τελικά ενδώσεις σε αυτές. Η εσωστρέφεια θα αρχίσει σιγά-σιγά να δίνει τη θέση της σε μία καλύτερη και πιο επικοινωνιακή διάθεση μετά τις 28/5 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου. Τα καλύτερα για εσένα αρχίζουν στο τέλος του Μαΐου που φαίνεται πως θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα έχει γνωριμίες φλερτ, μετακινήσεις, ταξίδια αλλά και ερωτικές συγκινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου ο Μάιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δώσει έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες ημέρες του με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού (3/5). Η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντί σου τονίζοντας το ρόλο που παίζει στη ζωή σου μία προσωπική σου σχέση. Στις 11/5 θα περάσει και ο Δίας στο ζώδιο του Κριού κάτι που θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για την εξέλιξη προσωπικών σχέσεων. Αν έχεις βρει το ταίρι σου αυτός ο μήνας θα είναι πάρα πολύ καλός για εσένα και τον σύντροφό σου καθώς οι συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σας φέρουν πιο κοντά και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν και τη βάση για να γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο που ο Δίας θα επιστρέψει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, φαίνεται πως θα γίνουν νέα βήματα στη σχέση σου είτε αυτό σημαίνει επισημοποίηση της είτε μία συγκατοίκηση με το ταίρι σου. «Μελανό σημείο» αυτού του μήνα είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/5, η οποία μπορεί να δημιουργήσει κάποια ζητήματα στην επικοινωνία κάτι που κατά διαστήματα θα επηρεάζει και το κλίμα σε συναντήσεις και επαφές.

Αν είσαι ελεύθερος αυτός ο μήνας θα έχει πολλές ευκαιρίες όχι μόνο για να κάνεις μία νέα γνωριμία ακόμα και για να ξεκινήσει μία νέα σχέση καθώς φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του κάτι πολύ ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να κάνει επανεμφάνιση ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως εδώ τα πράγματα θα είναι λίγο πιο περίπλοκα και θα χρειαστεί να δεις αν κάτι που δεν λειτούργησε τότε έχει τα εχέγγυα για να λειτουργήσει τώρα. Από τις 21/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινά ένα διάστημα με δημιουργική διάθεση, έμπνευση και φαντασία που θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις νέες συγκινήσεις στην προσωπική σου ζωή! Αυτό είναι ένα καλό σενάριο μόνο αν είσαι ελεύθερος καθώς αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να το ξανασκεφτείς και να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να θέσει τη σχέση σου σε κίνδυνο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού) στις 16/5 και ο Κρόνος που βρίσκεται στον Υδροχόο και θα έχει περίοπτη θέση κατά τη διάρκεια της έκλειψης, δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία δεν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα το τελευταίο διάστημα αυτή η έκλειψη θα τα φέρει όλα στο προσκήνιο κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να τα διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αλλάξεις προτεραιότητες και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος σου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 3/5 δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητά σου, όμως αφήνεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να εξαντλούν την ενέργειά σου και να μην σου αφήνουν διάθεση και χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή αυτό το μήνα καθώς δεν θα συμβάλλει στο να διευθετηθεί κάποια παρεξήγηση που μπορεί να δημιουργηθεί μιας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να εντείνει τις παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος αυτός ο μήνας μπορεί να έχει αντικρουόμενα συναισθήματα τα οποία θα σε μπερδέψουν και δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία ξεκάθαρη απόφαση όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Στις 23/5 που ο Ερμής θα συνεχίσει την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει σε εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τις τέσσερις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου μία επανασύνδεση ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ένα πολύ καλό διάστημα ξεκινά στις 28/5 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα φέρει σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει μία καλή βάση για μία νέα αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Ο τρόπος που το κάθε ζώδιο εκτροχιάζεται όταν ερωτευέται!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου ο Μάιος προμηνύεται ένας άκρως ερωτικός μήνας για εσένα με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέα ειδύλλια αλλά και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 3/5 και του Δία στο ίδιο ζώδιο στις 11/5 δείχνει την αρχή ενός διαστήματος που θα συμβάλει σε θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Μέσα σε αυτό το μήνα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει και θα σου δημιουργήσει συναισθήματα που έχεις να νιώσεις καιρό. Ένας έρωτας είναι πολύ πιθανό σενάριο, αν αυτό είναι κάτι το οποίο επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Αν είσαι ελεύθερος αξιοποίησε αυτό το διάστημα που θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Βέβαια ο Μάιος δεν έχει μόνο θετικά αλλά μπορεί να φέρει και κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία από τις 11/5 και μετά που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του απέναντί σου στο ζώδιο των Διδύμων.

Ο Ερμής σε αναδρομή ενισχύει το σενάριο της επανασύνδεσης με ένα πρώην σύντροφό σου ή της αναθέρμανσης ενός ειδυλλίου το οποίο για κάποιους λόγους είχε μείνει στάσιμο για καιρό. Βέβαια αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με το ταίρι σου, καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά συζητήσεις μεταξύ σας. Από τις 25/5 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να βγεις, να συναντήσεις κόσμο, να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφες στιγμές! Μην αφήσεις την παρόρμηση σου να θέσει σε κίνδυνο μία γνωριμία η οποία θέλεις να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό. Με την είσοδο της Αφροδίτης το ζώδιο του Ταύρου στις 28/5 οι ρυθμοί θα πέσουν καθώς η γήινη Αφροδίτη θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις συναισθηματική σταθερότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα έχει συναισθηματική εσωστρέφεια η οποία μπορεί να επιβραδύνει τις εξελίξεις σε μία προσωπική σχέση ή σε μία γνωριμία που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 3/5 δείχνει πως αυτός ο μήνας θα ευνοήσει πολύ τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν το σπίτι και αν μένεις με το σύντροφό σου είναι μία καλή ευκαιρία για να επενδύσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, να φτιάξετε κάτι που σας αρέσει ή ακόμα και να αλλάξετε διακόσμηση. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Κριού στις 11/5 φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι μία μετακόμιση ή αν δεν μένεις με το σύντροφό σου είναι πάρα πολύ πιθανό να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων η ιδέα για συγκατοίκηση.

Από τώρα μέχρι και το Σεπτέμβριο είναι ένα ιδανικό διάστημα σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή είτε μετακομίζοντας είτε συγκατοικώντας με το ταίρι σου, όμως καλό θα ήταν να δεις περισσότερο αυτό το σχέδιο από τον Ιούνιο, καθώς αυτό το μήνα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και θα γίνει αποτρεπτικός για νέα ξεκινήματα. Συγκεκριμένα στις 11/5 θα ξεκινήσει την αναδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων δημιουργώντας ασυνεννοησία, καθυστερήσεις και πολύ πιθανόν και αναβολές. Καλό θα είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα τώρα και αν έχεις κάτι κατά νου όπως μία μετακόμιση να το αφήσεις για τον επόμενο μήνα. Αν είσαι ελεύθερος στα μέσα του μήνα (16/5) που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Οι επιστροφές από το παρελθόν είναι ένα πιθανό σενάριο για το Μάιο ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δεκαήμερο του και πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά τις τέσσερις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Τα καλύτερα για εσένα θα ξεκινήσουν στις 28/5 καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα επαναφέρει την εξωστρέφεια και αιτία για αυτό μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ξεκαθαρίσματα που αφορούν προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις, αλλά και για τελικές αποφάσεις σε αισθηματικά ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν. Στις 3/5 η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού καταδεικνύοντας πως για όλο το Μάιο θα υπάρξουν ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον κατά τη διάρκεια συναντήσεων και επισκέψεων. Σε αυτό το ζώδιο θα περάσει και ο Δίας στις 11/5 ενισχύοντας το παραπάνω σενάριο και διευρύνοντας με νέες προσθήκες προσώπων τον περίγυρό σου. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια μία συνάντηση ή μιας επίσκεψης μπορείς να κάνεις μία νέα γνωριμία, όμως αυτό το μήνα είναι πάρα πολύ πιθανό να ασχοληθείς ξανά και με μία παλαιότερη.

Ο Ερμής πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 11/5 και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επιστροφές από το παρελθόν. Αν δεν θέλεις αυτές οι επιστροφές να γίνουν «καταστροφές», θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις και να αξιολογήσεις εξίσου προσεκτικά τα δεδομένα που θα υπάρχουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός παρά την αναδρομή πορεία του Ερμή αλλά θα χρειάζεται να είσαι λίγο πιο προσεκτικός σε συζητήσεις με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε αυτές που εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα ή αυτές που αφορούν τρίτα πρόσωπα, ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

 

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου οι συναντήσεις που θα έχεις μέσα στο Μάιο θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως αυτό το μήνα θα υπάρξουν και αρκετά ξεκαθαρίσματα. Η Αφροδίτη θα φύγει από το ζώδιό σου και θα περάσει στον Κριό στις 3/5 και σε συνδυασμό με την παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο από τις 11/5 η αυτοπεποίθησή σου θα ενισχυθεί ιδιαίτερα, κάτι που θα οδηγήσει και εσένα να δεις με άλλη οπτική τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, αλλά και τους άλλους να σε βλέπουν διαφορετικά. Μία νέα γνωριμία αυτό το μήνα είναι ένα πιθανό σενάριο όπως και η επιστροφή μιας γνωριμίας ή ενός ειδυλλίου από το παρελθόν ιδιαίτερα από τις 11/5 και μετά. Τότε ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και στις 23/5 θα περάσει -όντας ανάδρομος- στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που δείχνει επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, επανασυνδέσεις και διευθετήσεις ημιτελών αισθηματικών υποθέσεων. Αυτός ο μήνας δεν είναι απαιτητικός για εσένα μάλιστα μπορεί να φέρει πολλές ευκαιρίες για να κλείσουν κάποια ζητήματα και να διευθετηθούν οριστικά, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν αισθηματικές υποθέσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να επενδύσεις χρόνο στη σχέση σας, να «δουλέψεις» για αυτή προκειμένου να γίνει ακόμα καλύτερη και αυτό φαίνεται πως θα έχει αντίκρισμα. Αυτός ο μήνας μπορεί να έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου και για εσένα και για το σύντροφό σου όμως να θυμάσαι πως αν αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή και στον αγαπημένο σου, τότε είναι σίγουρο πως θα είναι υπέρ σου. Από τις 25/5 που ο Άρης δεν θα βρίσκεται στο ζώδιο σου αλλά θα περάσει στον Κριό θα παρατηρήσεις πως θα μειωθούν αρκετά και οι αφορμές για εντάσεις. Ένα ακόμα καλύτερο διάστημα αν είσαι ελεύθερος θα ξεκινήσει στις 28/5 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία συνηγορεί σε νέες γνωριμίες, προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις με αγαπημένους φίλους και γνωστούς, μέσω των οποίων μπορεί να κάνεις και μία νέα γνωριμία.

Πηγή: Myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *