Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ρουφιανεύει την απάτη της Μέλπως

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ρουφιανεύει την απάτη της Μέλπως

Για άλλη μια φορά ο καφετζής κάνει το θαύμα του! Ο Πότης θα καρφώσει αυτό που κρύβει τόσο καιρό η Μέλπω, σκορπίζοντας νέα σύγχυση, στην γη της ελιάς. Η πρώην σύζυγος του Λυκούργου φαίνεται πως ήρθε, για να ταράξει τις ισορροπίες.  Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ρουφιανεύει την απάτη της Μέλπως

Κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να διχάσει την Χάιδω, να τσακωθεί μαζί της και να κάνει το ζευγάρι να μαλώσει. Η Ισμήνη από τη μία πλευρά υποστηρίζει την Χάιδω, ενώ από την άλλη συμπαραστέκεται στην μητέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βγάζει νύχια – Έξαλλοι στο ελαιοτριβείο

Ο Λυκούργος έχει φτάσει στα όριά του. Δεν αντέχει άλλο να βλέπει την Μέλπω να τριγυρίζει μέσα στο σπίτι του! Αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια, ξεκινάει τις έρευνες σχετικά με το σπίτι της.

Ο Πότης, όπως πάντα, έχει ήδη μάθει τι κρύβει η Μέλπω, στην γη της ελιάς. Ο Λυκούργος τον επισκέπτεται και του ζητά να τον ενημερώσει για την ανακαίνιση στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Βγαλμένο από ταινία θρίλερ το τέλος της Μυρτάλης

Φυσικά, ο καφετζής βάζει τα δυνατά του και μαθαίνει πως η ανακαίνιση έχει τελειώσει εδώ και καιρό! Δίνει στεγνά την Μέλπω, λέγοντας στον Λυκούργο πως το σπίτι της είναι μια χαρά, εδώ και πολλές ημέρες.

Ο Λυκούργος βγαίνει εκτός εαυτού! Ένας νέος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, με την Ισμήνη να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο. Ποιον θα υποστηρίξει αυτή τη φορά; Θα φύγει η Μέλπω από το σπίτι, αφήνοντας το ζευγάρι στη ησυχία του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *