Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη στέκονται ξανά απέναντι, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που ο Αστέρης αθωώθηκε, οι Σταματάκηδες δεν καταφέρνουν να “ενωθούν”. Ο νους της Καλλιόπης τρέχει διαρκώς στον μικρό της γιο… Θα καταφέρει το παιδί της να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα;  Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Ο Αστέρης παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Βέβαια, η απουσία της Αργυρώς από το χωριό, τον κάνει να πονάει όλο και περισσότερο. Δε μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του για το κακό που της έκανε..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη κι ο Σταύρος στην Αργυρώ

Η Καλλιόπη ζητάει βοήθεια για τον μικρό της γιο, όμως ο Μαθιός αδιαφορεί, στη σειρά Σασμός. Όλο το χωριό συζητάει για τη σχέση του με την Βασιλική και ο καημός της αγαπημένης του είναι τεράστιος.

Από τη μία χαίρεται που έμαθαν όλοι για τη σχέση τους. Βέβαια, από την άλλη αισθάνεται άσχημα που τη βλέπει διαρκώς αγχωμένη. Η Καλλιόπη τρέχει να προλάβει τα χειρότερα, χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος γιος της την έχει περισσότερο ανάγκη: Ο Αστέρης ή ο Μαθιός;

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Ο μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει, όταν ο Αστέρης φύγει από την Κρήτη. Ούτε η Καλλιόπη, αλλά ούτε και ο Μαθιός κατάφεραν να τον πείσουν, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης φεύγει στα Γιάννενα, με στόχο να μιλήσει στην αγαπημένη του Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Αναχίτ παίρνει τον έλεγχο μόλις συναντιέται Κυπριανή – Θεοφανώ

Συνέπεια αυτής της επιλογής, θα είναι να τσακωθούν η Καλλιόπη και ο Μαθιός! Η μητέρα κατηγορεί τον γιο της που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον αδελφό του. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο Μαθιός αδιαφόρησε για τον Αστέρη, γιατί ετοιμάζεται να ζητήσει τη Βασιλική σε γάμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *