Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος χωρίζει τη Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος χωρίζει τη ΜαρίναΟ Μάνος χάνει την υπομονή του και εξοργίζεται με τη Μαρίνα, με αποτέλεσμα να βάζει τέλος στη σχέση τους, στη «Γη της Ελιάς». Το ζευγάρι χωρίζει οριστικά και ο Μάνος αφήνει τη Μαρίνα στα κρύα του λουτρού.

Ο λόγος φυσικά δε θα μπορούσε να είναι άλλος από την Αντιγόνη. Ο Μάνος μετά τις τελευταίες εξελίξεις δε θέλει να ξαναδεί την αδερφή του στα μάτια του. Είναι απογοητευμένος και εξοργισμένος που η Αντιγόνη τους έκρυψε το παρελθόν της.

Η Αντιγόνη είχε παιδί, το οποίο κρατούσε κρυφό. Αυτό το μυστικό ήρθε στην επιφάνεια, όμως, όταν ο Μάνος έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει στην αδερφή του. Όσα έμαθε ήταν αρκετά για να πικραθεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Νάντια υποψιάζεται ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας της

Τόσο ο Μάνος όσο κι ο Ισίδωρος έχουν πλέον διαγράψει την Αντιγόνη. Η Μαρίνα βρίσκεται στη μέση, αφού είναι πολύ καλές φίλες και σε καμία περίπτωση δε θέλει ο σύντροφός της να συμπεριφέρεται έτσι στη χαμένη του αδερφή.

Τόσος κόπος, τόσες προσπάθειες έπεσαν στο κενό! Η Μαρίνα παλεύει να πείσει τον Μάνο να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην Αντιγόνη, στη «Γη της Ελιάς». Εκείνος, όμως, έχει πάρει την απόφασή του.

Της δίνει τελεσίγραφο και τη βάζει να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνη κι αυτόν. «Ή εγώ ή αυτή. Διάλεξε!», της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη καταρρέει ψυχολογικά – Φόβοι για την υγεία της

Η Μαρίνα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτά της και την αγαπημένη της φίλη. Ο Μάνος είναι τόσο πικραμένος και καταλαβαίνει ότι η Μαρίνα έχει επιλέξει την Αντιγόνη.

Έτσι, της κάνει ακόμα πιο εύκολη την επιλογή και την χωρίζει. Η Μαρίνα μένει σύξυλη από αυτήν την εξέλιξη. Δεν περίμενε ότι ο Μάνος ενοχλήθηκε τόσο πολύ.

Η κατάσταση θα ξεφύγει και θα φτάσει στα άκρα. Η σχέση του ζευγαριού φτάνει στο τέλος της. Θα καταφέρει η Μαρίνα να κερδίσει πάλι πίσω τον Μάνο, στη «Γη της Ελιάς»; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *