Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 37, 38, 39, 40

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 37, 38, 39, 40

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: 37, 38, 39, 40: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 37, 38, 39, 40

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 37 στις 4/12/2023
Επεισόδιο 37
Δευτέρα

Ο Σωτήρης μόλις έχει διώξει τα κορίτσια από το σπίτι και κλειδώνει την Ηλέκτρα στην κρεβατοκάμαρα. Γίνεται απότομος και σκληρός απέναντί της. Ζητάει να του εξηγήσει την αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Δείχνει ότι «δεν είναι στον γάμο τους». Δεν θα την αφήσει ελεύθερη μέχρι να του πει. Ο Νικόλας παίζει διπλό παιχνίδι με τον πατέρα του και τον αδερφό του θέλοντας να κερδίσει την εύνοιά τους και διαβάλλει τον έναν στον άλλο.

Ο Παύλος έχει αποφασίσει να παραμείνει στο νησί. Η Δόμνα προσπαθεί να τον ψαρέψει για τη σχέση του με την κόρη της και τον απειλεί έμμεσα.

Ο Βασίλης με την Ουρανία, ενώ το παίζουν χωρισμένοι, ετοιμάζουν μυστικό γάμο. Ο Σωτήρης ανακοινώνει στην Ηλέκτρα πως θα πάνε για δέκα ημέρες ένα ταξίδι αναψυχής στην Αθήνα. Πώς θα αντιδράσει ο Παύλος όταν το μάθει;

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 38 στις 05/12/2023
Επεισόδιο 38
Τρίτη

Έφτασε η ημέρα του κρυφού γάμου της Ουρανίας με τον Βασίλη! Η Μερόπη όμως, που έχει βρει το γαμήλιο δαχτυλίδι, το δείχνει στη Δόμνα και καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά τους ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Τα σχέδια του ζευγαριού στραβώνουν και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Θα τα καταφέρουν ή θα ακυρωθεί ο γάμος τελευταία στιγμή; Ο Νικόλας συνεχίζει το ύπουλο σχέδιό του να πετάξει εκτός διαθήκης τον Σωτήρη, δηλητηριάζοντας υπόγεια τον πατέρα τους.

Του βάζει φιτιλιές για τον Σωτήρη και το ταξίδι αναψυχής που ετοιμάζει με την Ηλέκτρα στην Αθήνα. Ο Χάρης δεν πείθεται με το γράμμα που υποτίθεται πως έστειλε η Πόπη και ζητάει από τη Χωροφυλακή Αθηνών να ελέγξουν αν ζει στη διεύθυνση από την οποία στάλθηκε.

Ο Παύλος τρελαίνεται μαθαίνοντας ότι η Ηλέκτρα θα λείψει για τόσες ημέρες με τον άντρα της και καταλαβαίνει πως ο ίδιος δεν θα είναι ποτέ προτεραιότητά της. Ζητάει να μην πάει, χαϊδεύοντας το πρόσωπό της, αλλά κάποιος τους βλέπει και καταλαβαίνει αμέσως την κρυφή τους σχέση… Ποιος;

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 39 στις 06/12/2023
Επεισόδιο 39
Τετάρτη

Ο Σωτήρης ζητάει από τον Περλεπέ να παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου στο σχολείο. Είναι βέβαιος πως κάτι κρύβει. Η Ουρανία με τον Βασίλη βρίσκονται, επιτέλους, στην εκκλησία. Εκεί όμως, ενώ η τελετή έχει ξεκινήσει, θα βρεθούν, έξαλλοι και οι γονείς τους. Θα ολοκληρωθεί το μυστήριο;

Ο Νικόλας κάνει πρόταση στον Φανούρη να γίνει τα αυτιά και τα μάτια του στο Ναυπηγείο, δίνοντάς του χρήματα. Αργότερα θα μιλήσει στον Βρεττό για τις υποψίες του σχετικά με τον εμπρησμό: ίσως πίσω του να κρύβεται ο Φανούρης.

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 40 στις 07/12/2023
Επεισόδιο 40
Πέμπτη

Η Ζωή αφήνει υπόνοιες στον Παύλο για τη σχέση του με την Ηλέκτρα. Τι έχει καταλάβει; Κι ο Περλεπές, αποφασισμένος να βρει στοιχεία εναντίον του, ανοίγει την τσάντα του Παύλου. Και βρίσκει: το γράμμα που ετοιμάζεται να στείλει στην αδερφή του. Ένα γράμμα που της μιλάει για τη ζωή του στην Αρσινόη και τη σχέση του με την Ηλέκτρα.

Η Δόμνα ανακαλύπτει στα πράγματα του Βασίλη αρκετά χρήματα και υποψιάζεται ότι προέρχονται από βρομοδουλειές. Δόμνα και Στέργιος του επιτίθενται άγρια, μα αυτός δεν ομολογεί ότι προέρχονται από το μπαρμπούτι.

Η Ηλέκτρα με τον Σωτήρη ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Αθήνα. Ο Σωτήρης ζητάει από τον Χάρη να παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου. Κι ο Χάρης, με τη σειρά του, του ζητάει να βρει στην Αθήνα την Πόπη. Του δίνει τη διεύθυνσή της. Ο Περλεπές ενημερώνει τον Σωτήρη για το γράμμα που βρήκε.

Η Ηλέκτρα συναντά τον Παύλο. Φοβάται πως σε λίγο όλο το νησί θα ξέρει γι’ αυτούς. Τον αποχαιρετά και φεύγει. Φτάνει με τον άντρα της στην Αθήνα. Ο Παύλος, θέλοντας να μάθει το όνομα του ξενοδοχείου τους, πηγαίνει να το ζητήσει, με μια δικαιολογία, στο Δημαρχείο. Επάνω στο γραφείο του δημάρχου βλέπει δύο χαρτιά. Στο ένα γράφει τη διεύθυνση της Πόπης και στο άλλο «Ντίνα Δανέζη».

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 33, 34, 35, 36

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *