Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπλέκει με τον πρώην της Αναστασίας

Μία φιλία διαλύεται. Δύο ηρωίδες στέκονται απέναντι για τον ίδιο άντρα. Ο Θανάσης θα είναι η πέτρα του σκανδάλου στην γη της ελιάς. Η Αρετή και η Αναστασία θα βρεθούν αντιμέτωπες, με ένοχα μυστικά να “διαλύουν” τη συγκεκριμένη φιλία.

Η Αρετή, μετά το δικαστήριο, θα αποφασίσει να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Θα θελήσει να διαγράψει οριστικά τον Στάθη και τη Βασιλική, χτίζοντας βήμα προς βήμα τη νέα της καθημερινότητα, μακριά από ανθρώπους που την πλήγωσαν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βρίζει άσχημα τον Λυκούργο

Τα κρυφά τηλεφωνήματα θα ξεκινήσουν, με τα πρώτα ρομαντικά ραντεβουδάκια να είναι γεγονός! Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Μαρία Μεταξητινου, η Αρετή θα προσπαθήσει να έρθει κοντά με τον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας.

Ο Θανάσης θα επιστρέψει στην γη της ελιάς, δείχνοντας θετικός στο ερωτικό κάλεσμα της Αρετής. Όλα αυτά γίνονται πίσω από την πλάτη της Αναστασίας, γεγονός που θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών.  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπλέκει με τον πρώην της Αναστασίας

Διαβάστε Επίσης  Έκτακτη αλλαγή για τον Σασμό - Δυστυχώς ο ALPHA το ανακοίνωσε...

Ποιος είναι ο στόχος της Αρετής και τί είναι αυτό που επιδιώκει στην πραγματικότητα; Είναι ο Θανάσης η αφορμή για να ξεπεράσει οριστικά τον Στάθη Καπερνάρο, ή είναι η αιτία για να ξεσπάσει νέος πόλεμος; Όλα ανατρέπονται ξανά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *