Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αγοράζει το θερμοκήπιο της Άννας

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αγοράζει το θερμοκήπιο της Άννας

Η Άννα και ο Λεωνίδας βρίσκονται ένα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή. Το θερμοκήπιο τους διαλύθηκε, με την Μαργαρίτα να κάνει τα πάντα, για να το κρατήσει στη ζωή. Το πρόβλημα αυτό φέρνει εντάσεις στο ζευγάρι, το οποίο περνάει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις… Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αγοράζει το θερμοκήπιο της Άννας

Ο Φίλιππος και η Μαργαρίτα είχαν προειδοποιήσει το ζευγάρι. Όσο κι αν ο Λεωνίδας επέμενε να το πουλήσουν, για να πάρουν έστω κάποια χρήματα πίσω, η Άννα παρέμεινε σταθερή στις απόψεις! Δε θέλει σε καμία περίπτωση να παρατήσει τα όνειρά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται και επίσημα ζευγάρι

Ο Λεωνίδας, απελπισμένος από τη στάση της κοπέλας του, επιστρέφει στους Βρεττάκους. Δε ρισκάρει σε καμία περίπτωση να μείνει χωρίς εισόδημα. Το θερμοκήπιο παραμένει άρρωστο στα χέρια της Άννας, με την Μαργαρίτα να αναλαμβάνει δράση, στην γη της ελιάς.

Θέλοντας να βοηθήσει το ζευγάρι, αποφασίζει να αγοράσει το συγκεκριμένο θερμοκήπιο, για να το φροντίσει όσο καλύτερα μπορεί. Πραγματοποιεί μία πολύ καλή συμφωνία με την Άννα, η οποία την ευχαριστεί για την καλή της πράξη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Προσπαθεί Να Ξανακάνει Δική Του Τη Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αγοράζει το θερμοκήπιο της Άννας

Η Μαργαρίτα ξεκινάει αμέσως την δουλειά. Βάζει στόχο να σώσει τον κόπο των παιδιών, φροντίζοντας διαρκώς το διαλυμένο αυτό θερμοκήπιο. Η απουσία της από το σπίτι, δίνει την ελευθερία στον Αλέξη να “κρύβει” τα προβλήματα που αντιμετωπίζει…

Βέβαια, οι εντάσεις του δε περνούν απαρατήρητες από την Μαργαρίτα. Η πίεση είναι τεράστια για εκείνη. Από τη μία πλευρά έχει να χειριστεί μία ολόκληρη επιχείρηση, ενώ από την άλλη να σώσει τον γιο της που οδηγείται στην απόλυτη…παράνοια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση