Η Γη της Ελιάς – Χρυσούλα: «Ο άντρας σου έφυγε από τη Μάνη!»

Η Χρυσούλα καταφέρνει να βάλει για ακόμη μια φορά φιτιλιές στην Αρετή, στην γη της ελιάς. Η Αρετή παλεύει αυτό το διάστημα να βγάλει εκτός εαυτού τον Στάθη Καπερνάρο, κάνοντάς του μεγάλο κακό.  Η Γη της Ελιάς – Χρυσούλα: «Ο άντρας σου έφυγε από τη Μάνη!»

Για αρχή, αποκληρώνει την Βασιλική, αφαιρώντας το μερίδιο της περιουσίας που της είχε παραχωρήσει. Όλα περνούν στο όνομά της και μαζί με τον Στέφανο περνούν στην αντεπίθεση, αφήνοντας απένταρους τον Στάθη και την κόρη της.

Όσο ο Στάθης προσπαθεί να βρει μία λύση με τα δικαστήρια και την περιουσία, η Αρετή ελπίζει πως ο πόλεμος αυτός θα τον αναγκάσει να γυρίσει ξανά στην αγκαλιά της. Βέβαια, για ακόμη μια φορά, απογοητεύεται από τις επιλογές του συζύγου της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ζει τον χειρότερο εφιάλτη της

Ο Στάθης και η Εύα κανονίζουν μία εξόρμηση, μακριά από τη Μάνη. Αυτό το μαθαίνει η Χρυσούλα, η οποία τρέχει αμέσως στην Αρετή, με σκοπό να της αποκαλύψει όλα όσα έχει μάθει στην γη της ελιάς.

“Ο άντρας σου έφυγε Αρετή”, θα της πει, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά! Η Αρετή συνειδητοποιεί πως η μάχη αυτή έχει ξεσπάσει άδικα και πως ο σύζυγός της συνεχίζει να περνάει καλά, αδιαφορώντας για εκείνη και για τα… χωράφια τους!

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52

Αυτό την εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Είναι αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Η Χρυσούλα έκανε για ακόμη μια φορά τα “μαγικά” της, βγάζοντας εκτός εαυτού την φιλενάδα της..

Ποιο είναι το επόμενο σχέδιο της Αρετής και ποια στάση θα κρατήσει ο Στέφανος αυτή τη φορά, απέναντι στην μητέρα του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *