Σασμός – Οργισμένος ο Άγγελος: «Ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος»

Σασμός – Οργισμένος ο Άγγελος: «Ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος»Η πολύκροτη δίκη του Αστέρη Σταματάκη συνεχίζει και απόψε στην σειρά Σασμός με τις μαρτυρίες των Βρουλάκηδων να είναι γεγονός. Σήμερα στο ειδώλιο για να καταθέσουν θα ανέβουν ο Άγγελος, η Μαρίνα αλλά και η Αργυρώ οι οποίοι θα δείξουν τον πόνο τους αλλά και θα ξεσπάσουν κατά του Αστέρη Σταματάκη στην σειρά Σασμός, λέγοντας τον πως είναι ένας δολοφόνος.

O Άγγελος ξεσπά στην κατάθεση του στον Σασμό

Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε. Θα αντέξει την πίεση; Ο Άγγελος στην κατάθεσή του βγάζει οργή και μένος εναντίον του Αστέρη, χαρακτηρίζοντας τον έναν στυγνό δολοφόνο. Ο ίδιος θα αναφερθεί και στον πατέρα του, Μάρκο, ο οποίος και αυτός σκοτώθηκε από τα  χέρια ενός Σταματάκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ένα βήμα πριν εγκαταλείψει την Εύα

Το χωριό βρίσκεται στον πυρετό της δίκης, ενώ ο Αστέρης στωικά υπομένει τη μοίρα του. Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιό της. Η κατάθεση της Αργυρώς, της Μαρίνας αλλά και του Άγγελου θα συγκλονίσουν όλους τους τηλεθεατές, απόψε στην σειρά Σασμός καθώς ο πόνος τους θα είναι μεγάλος και η δίψα τους για δικαίωση ακόμα μεγαλύτερη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα κατηγορεί για κακοποίηση τον Δημήτρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση