Σασμός: Η μυστική συμφωνία μεταξύ Μαρίνας και Θοδώρας

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε την μυστική συμφωνία μεταξύ Μαρίνας και Θοδώρας.

 

Η Θοδώρα φαίνεται στεναχωρημένη σαν να μην αντέχει άλλο την απόσταση που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη, θα την βγάλει από αυτές τις σκέψεις.

Η Καλλιόπη χωρίς να ρωτήσει κανέναν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα, τη στιγμή που ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ευγενία παρατάει τον Μάρκο

Η Μαρίνα κάνει μια συμφωνία με τη Θοδώρα, προκειμένου να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της και του χωριού για τη σχέση τους.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη σπεύδει στον Γιακωβάκη, ζητώντας του να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη. Τα αποτελέσματα από τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων κρύβουν μία μεγάλη ανατροπή, που θα φέρει αναταράξεις.

Ο Τόλης βρίσκεται εκ νέου σε αδιέξοδο με τη Λεμονιά, την ώρα που στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται γλέντι. Η Μαρίνα αντιμετωπίζει ευθέως τον Αντώνη και τον θέτει προ των ευθυνών του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει σε εφαρμογή το νέο του σχέδιο – Τι ετοιμάζει;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *