Ήλιος: Βαμμένο με αίμα το φινάλε της σειράς – Ποιος πεθαίνει;

Ήλιος: Βαμμένο με αίμα το φινάλε της σειράς – Ποιος πεθαίνει;Ο Ήλιος, η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές τα τελευταία δυο χρόνια ολοκληρώνει τον κύκλο της με το φινάλε να έρχεται την Τρίτη 19 Απριλίου στις 16:00 το απόγευμα. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Ήλιος θα γραφτεί με αίμα. Ποιος ήρωας θα καταλήξει νεκρός;

Το φινάλε της σειράς Ήλιος προβλέπεται εκρηκτικό και η μια ανατροπή θα διαδέχεται την, άλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, θα βαφτεί με αίμα. Πως θα τελειώσει όμως η ιστορία;

Διαβάστε Επίσης  Φεύγει ο Σασμός και έρχεται το Μαύρο Νυφικό στον ALPHA με ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες

Το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς

Ο Στέφανος αναγκάζει την Βίβιαν να τον βοηθήσει έτσι ώστε να κάνει πράξη τα σκοτεινά σχέδια του. Εκείνη ενώ είναι διστακτική, αποφασίζει τελικά να τον βοηθήσει ακολουθώντας έτσι τις οδηγίες του. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές και η Αλίκη μαζί με τον Χρήστο παλεύουν να αποδείξουν πως ο Μάνος είναι στην πραγματικότητα ο Στέφανος. Τέλος, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η κατά μέτωπο μοιραία σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο οδηγούν την κατάσταση στα άκρα και όλα θα ανατραπούν μια ανάσα πριν γραφτεί το τέλος. Το τέλος του Στέφανου θα γραφτεί με αίμα φέρνοντας έτσι την λύτρωση αλλά και την τιμωρία του στο μεγάλο φινάλε.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 41 , 42

Ήλιος: Βαμμένο με αίμα το φινάλε της σειράς – Ποιος πεθαίνει;

Αυτά θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, που θα προβληθεί την Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου στις 16:00 το απόγευμα. Η σειρά που κράτησε συντροφιά τους τηλεθεατές τα δυο τελευταία χρόνια, κάνει φινάλε!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *