Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη – Τί γράφει;

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη – Τί γράφει;

Αυτό το γράμμα θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης, γνωρίζοντας πως θα αντικρίσει την αγαπημένη του μετά από καιρό, αποφασίζει να επικοινωνήσει μαζί της, με έμμεσο τρόπο. Γράφει σε ένα γράμμα μία λέξη, τόσο σημαντική και πικρή… Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη – Τί γράφει;

Ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να τον βοηθήσει, είναι η Βασιλική. Μόνον εκείνη αντιλαμβάνεται τον μεγάλο του έρωτα για την Αργυρώ. Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη, ο Αστέρης δίνει το γράμμα στην Βασιλική, ζητώντας της να το μεταφέρει στην Αργυρώ.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Βασιλική βρίσκεται σε ένα μόνιμο άγχος. Ψάχνει την κατάλληλη στιγμή να δώσει το γράμμα, όμως δε μπορεί. Έτσι, προσεγγίζει την Άσπα και της ζητάει να το δώσει εκείνη στην ξαδέλφη της.

Η Άσπα, όχι μόνο δίνει το γράμμα αυτό, αλλά ζητάει από την Αργυρώ να το διαβάσει, στη σειρά Σασμός. Βέβαια, η Αργυρώ αρνείται! Δε θέλει να γνωρίζει τι της γράφει ο Αστέρης, δε θέλει καμία επαφή μαζί του.

Μετά από αρκετή πίεση, η πρωταγωνίστρια λυγίζει. Ανοίγει το γράμμα και βλέπει μέσα τη λέξη «Συγγνώμη». Το ξέσπασμά της θα είναι έντονο. Αρχίζει να φωνάζει πως ο άνθρωπος αυτός έχει θράσος… Μέσα της αισθάνεται πληγωμένη, τσακισμένη.

Η δίκη συνεχίζεται, με την αγωνία να κορυφώνεται. Οι Βρουλάκηδες στέκονται εξοργισμένοι απέναντι στους Σταματάκηδες και ζητούν δικαίωση. Η Αργυρώ φροντίζει να δείχνει διαρκώς πως ο έρωτάς της για τον Αστέρη, έχει σβήσει… Τί συμβαίνει, όμως, πραγματικά και πόσο το γράμμα αυτό θα την επηρεάσει; Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη – Τί γράφει;

πηγή

Σασμός: Ο Αστέρης καταρρακωμένος στην δίκη – Πόσο θα τον επηρεάσει;

Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στη δίκη του Αστέρη

Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Σασμός: Σε απόγνωση Στέλλα και Καλλιόπη με την εξέλιξη της δίκης

Σασμός: Ο Μανόλης καλείται ως μάρτυρας στη δίκη και σοκάρεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *