Σασμός: Βασιλική και Μαθιός πιάνονται στα πράσα στο χωριό

Μπορεί να έχει περάσει 1.5 χρόνος, όμως η σχέση αυτή παραμένει κρυφή. Η Βασιλική δε θέλει να μαθευτεί σε όλο το χωριό πως προχώρησε τη ζωή της, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να κρατάει κρυφό τον πόθο του για εκείνη, στη σειρά Σασμός. Μόνο που το ζευγάρι δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί… Σασμός: Βασιλική και Μαθιός πιάνονται στα πράσα στο χωριό

Μία λάθος κίνηση θα είναι αρκετή για να σκορπίσει τον τρόμο. Η ηρεμία τους θα ταραχτεί και το ζευγάρι θα μπει σε νέες περιπέτειες. Ένας κάτοικος θα τους πιάσει στα πράσα και τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά.

Ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να φυλάγονται στο χωριό, όμως ο Δρακομανόλης τους βλέπει μαζί, στη σειρά Σασμός. Όχι μόνο τους πιάνει στα πράσα να φιλιούνται, αλλά απειλεί, μάλιστα, να τους κάνει βούκινο σε όλη την Κρήτη!

Η Βασιλική τρέμει στην ιδέα πως τα πρώτα κουτσομπολιά θα την διαλύσουν. Ο Μαθιός, προκειμένου να την προστατεύσει, αποφασίζει να διευθετήσει το θέμα αυτό, όπως εκείνος γνωρίζει. Πραγματοποιεί μία συνάντηση μαζί του, για να του κλείσει μια και καλή το στόμα.

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγο πριν τη δίκη του Αστέρη. Η σύγχυση στους Σταματάκηδες είναι τεράστια. Θα καταφέρει ο Μαθιός να προλάβει το κακό, ή το ζευγάρι θα μπει σε νέες περιπέτειες;

πηγή

Σασμός Spoiler: Η Δίκη Του Αστέρη Ξεκινά – Ο Σταύρος Στο Πλευρό Της Αργυρώς!

Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται το γράμμα του Αστέρη – «Για μένα είναι νεκρός»

Σασμός: Εφιαλτική η νύχτα πριν τη δίκη για Αστέρη και Αργυρώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *