Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στη δίκη του Αστέρη

Η δίκη του Αστέρη έρχεται στο «Σασμό» κι η Αργυρώ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Τρέμει στην ιδέα ότι θα τον ξανά αντικρίσει. Αυτόν τον άνθρωπο δε θέλει ούτε μπροστά της να τον βλέπει. Αναγκαστικά, όμως, θα υποστεί τη διαδικασία.  Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στη δίκη του Αστέρη

Η Αργυρώ ξανά και ξανά ζει τη δολοφονία του αδερφού της. Για εκείνη γίναν όλα… σκέφτεται και όλες αυτές οι σκέψεις την έχουν πλημμυρίσει και την πνίγουν. Η Μαρίνα είναι κι εκείνη καταρρακωμένη, αλλά προσπαθεί να σταθεί δίπλα στην κόρη της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – ράκος ο Μαθιός: «Ο Αστέρης τα έμαθε όλα»

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος δε χάνει λεπτό και βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα στην Αργυρώ δίνοντας κάθε στήριξη που μπορεί. Το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Αργυρώ είναι κατανόηση.

Όταν βλέπει τον Αστέρη στη δίκη, παγώνει. Μίσος και οργή την κατακλύζει. Τον σιχαίνεται. Το μόνο που θέλει είναι να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο.

Το αποκορύφωμα στο «Σασμό» έρχεται, όμως, όταν φτάνει η στιγμή που η Αργυρώ πρέπει να καταθέσει στη δίκη του Αστέρη. Η Βρουλάκη πανικοβάλλεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το άδοξο τέλος της Αρετής στο φετινό κύκλο

Αρχίζει να μιλάει, αλλά όλα αρχίζουν σιγά σιγά να γκρεμίζονται γύρω της. Δάκρυα γεμίζουν τα μάτια της κι οι παλμοί της αυξάνονται σταδιακά.

Η Αργυρώ καταρρέει στη δίκη του Αστέρη μην μπορώντας να αντέξει την πίεση. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της, ακόμα και του Αστέρη.

Ο πρώην αγαπημένος της την κοιτάει με ένα ύφος κενό, ένοχο, μετανιωμένο. Η Αργυρώ αποχωρεί μην μπορώντας να συνέλθει.  Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στη δίκη του Αστέρη

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *