Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης Αφήνει Άναυδους Τους Ενόρκους

Σασμός spoiler: Οι Βρουλάκηδες υποφέρουν. Στη μνήμη του κατηγορούμενου έρχονται εικόνες από την φρικτή εκείνη ημέρα που άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή του. Η Στέλλα τον πιέζει να πει την αλήθεια, να παραδεχτεί πως δεν έφταιγε εκείνος για το μοιραίο αυτό φονικό. Η μεγάλη αυτή στιγμή έφτασε. Ο Αστέρης καταφτάνει στη δίκη διαλυμένος. Απέναντί του αντικρίζει την γυναίκα της ζωής του και καταρρέει. Η Αργυρώ δε μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια.

Ο Αστέρης, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει όλη την ευθύνη στη δίκη, αφήνοντας άναυδους τους ενόρκους. Δε θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δε θέλει να δικαιωθεί. Προτιμά να μείνει για πάντα στη δική του φυλακή. Έτσι, την στιγμή που καλείται να κατάθεση, ο Αστέρης δεν κάνει καμία ανατροπή. Παραδέχεται τσακισμένος τη δολοφονία του Πετρή, φωνάζοντας πως τον σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν με όσα ακούνε! Ο Αστέρης επιβαρύνει σημαντικά τη θέση του.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Αυτό είναι το πρόσωπο που άρπαξε το μωρό

Η Στέλλα παραθέτει στοιχεία που καταδικάζουν τον Πέτρο Βρουλάκη. Οι 7 κάλυκες στο έδαφος, το σπασμένο τζάμι και τα δαχτυλικά αποτυπώματα και των δύο στο όπλο, αποδεικνύουν συμπλοκή! Ο Αστέρης, όμως, δεν παραδέχεται τίποτα. Την μεγάλη ανατροπή θα κάνει η Σεμίνα, η οποία είδε με τα μάτια της το πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα εκείνη την ημέρα.

 

πηγή

 

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης αποφυλακίζεται – Έξαλλη η Αργυρώ

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Παπά Μιχάλης και Ευδοκία είναι αδέρφια

Σασμός: Η Άσπα στέκεται δίπλα στον Άγγελο σε όλη τη δίκη

Σασμός: Συνάντηση Φωτιά ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή – Δύο όπλα περιμένουν τον Μαθιό!

Σασμός – Αστέρης: «Νικηφόρε μην το κάνεις, σε ικετεύω»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *