Σασμός: Συνάντηση Φωτιά ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο

Σασμός: Συνάντηση Φωτιά ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε μια συνάντηση Φωτιά ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο

Tι φωτιά συνάντηση κορυφής θα λέγαμε εμείς … Αχ Βρε Αστέρη τι σε περιμένει να ξέρες…

Η μεγάλη συνάντηση που περίμεναν όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς Σασμός δεν πρόκειται να αργήσει. Και είναι σίγουρο ότι όταν θα πραγματοποιηθεί θα προκληθεί… σεισμός στην Κρήτη.

Η δίκη του Αστέρη ξεκινά. Και είναι η πρώτη φορά που ο Αστέρης θα δει την Αργυρώ μετά τον φόνο του Πετρή, που άλλαξε τη ζωή και των δύο. Και έδωσε το πιο ηχηρό χαστούκι σε έναν έρωτα που ήλπιζαν ότι θα έφτανε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δεν είναι όμως και η μοναδική πρώτη συνάντηση. Δεν πρέπει αν ξεχνάμε ότι ο Αστέρης θα δει πρώτη φορά τον Σταύρο. Τον άνθρωπο δηλαδή που τον αντικατέστησε στην καρδιά της Αργυρώς. Ο Αστέρης και ο Σταύρος θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη δίκη, με την σκηνή αυτή να προβλέπεται εκρηκτική.

Ο Σταύρος, πεπεισμένος πως η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής του κάνει τα πάντα για να την έχει ευτυχισμένη. Γνωρίζοντας το έντονο παρελθόν της με τον Αστέρη, αποφασίζει να ταξιδέψει μαζί της ως την Κρήτη, θέλοντας να βεβαιωθεί πως όλα θα πάνε καλά.

Η Αργυρώ έχει πλάι της τον Σταύρο, ενώ η Μαρίνα τον Αντώνη. Στην ίδια πλευρά κάθεται και ο Άγγελος Βρουλάκης, έτοιμος να δώσει τη δική του κατάθεση, ως μέλος της οικογένειας. Από τη δίκη απουσιάζει η γιαγιά Ειρήνη…

Μόλις ο Αστέρης εισέρχεται στην αίθουσα, το βλέμμα του πέφτει πάνω στην αγαπημένη του Αργυρώ. Την κοιτάζει στα μάτια και καταρρέει. Ένα χρόνο αργότερα, οι δυο τους στέκονται ξανά απέναντι, ως εχθροί. Η Αργυρώ ζητάει δικαίωση για τον θάνατο του αδελφού της, ενώ ο Αστέρης παραμένει σιωπηλός, υπομένοντας κάθε τιμωρία.

Πίσω από την Αργυρώ, θα αντικρίσει έναν νεαρό άντρα. Ο Αστέρης και ο Σταύρος θα κοιταχτούν έντονα, με την αγωνία να κορυφώνεται. Οι πρώτες δολοφονικές ματιές είναι γεγονός. Ο Αστέρης θα αντιληφθεί αμέσως πως η αγαπημένη του προχώρησε τη ζωή της, πως τον ξέγραψε οριστικά.

Γρήγορα θα νιώσει απαίσια, με την καρδιά του να γίνεται χίλια κομμάτια. Σύμφωνα με το ciao, αντίθετα, η Αργυρώ κρατάει σφιχτά τον Σταύρο από το χέρι, αντλώντας δύναμη και κουράγιο. Η ημέρα της δίκης θα κρίνει πολλά…

πηγή

Σασμός: Η Μαρίνα δεν θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος

Σασμός: Η Αργυρώ σχεδιάζει τη δολοφονική εκδίκηση του Αστέρη

Σασμός: Σε απόγνωση Στέλλα και Καλλιόπη με την εξέλιξη της δίκης

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος και ο Αστέρης πιάνονται στα χέρια

Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *