Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: Ανατροπή με τη διαθήκη – Τι αποφασίζει;

Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: Ανατροπή με τη διαθήκη – Τι αποφασίζει;Ένα νέο οικογενειακό συμβούλιο των Βρεττάκων, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, φέρνει στο προσκήνιο νέες αποκαλύψεις που θα ταρακουνήσουν για ακόμα μια φορά τους ήρωες.

Το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη Βρεττάκου, μετά την αποκάλυψη του Ισίδωρου, άνοιξε και η πίτα πρέπει να ξανά μοιραστεί από την αρχή, με την Μυρτάλη, αυτή την φορά στην σειρά Η Γη της Ελιάς να παίρνει δικαιωματικά αυτό που της αξίζει και της αναλογεί. Σήμερα αναμένεται να τους ανακοινώσει την απόφαση της, η οποία θα ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που γνωρίζαμε. Ποια θα είναι αυτή;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέο Ειδύλλιο! Αθηνά Και Ιάκωβος Παντρεύονται!

Η απόφαση της Μυρτάλης ανατρέπει τα δεδομένα στην Γη της Ελιάς

Ενώ, η ηρωίδα στο χθεσινό επεισόδιο, τους ανακοίνωσε πως θα το ρισκάρει και θα φτάσει μέχρι και τον Άρειο Πάγο, τα πράγματα φαίνεται πως τελικά άλλαξαν και η νέα της απόφαση ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που γνωρίζαμε. Η ίδια τους ανακοινώνει πως θα δεχτεί την πρόταση τους μόνο αν γυρίσει σε αυτήν το 51% της περιουσίας, έχοντας κιόλας την πλειοψηφία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλο το καφενείο κοροϊδεύει τον Κουράκο

Η απόφαση αυτή θα αιφνιδιάσει τον Μάνο και τον Ισίδωρο καθώς είναι κάτι που δεν περίμεναν να ακούσουν με τίποτα. Ποια θα είναι η απάντησή τους; Θα δεχθούν το συμβιβασμό της Μυρτάλης στην σειρά Η Γη της Ελιάς ή όχι; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *