Η Γη της Ελιάς: Εκρηκτική η συνέχεια για Στάθη και Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Εκρηκτική η συνέχεια για Στάθη και ΑρετήΕκρηκτική προβλέπεται η συνέχεια για τον Στάθη και την Αρετή στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Το διαζύγιο για τους δύο ήρωες θεωρείται πια μονόδρομος καθώς η σχέση τους έχει διαλυθεί ολοκληρωτικά. Πια, ο Στάθης είναι ζευγάρι με μια άλλη γυναίκα και η Αρετή δεν πρόκειται να τον αφήσει ήσυχο. Η συνέχεια για τον ίδιο θα είναι το λιγότερο μαρτυρική με την Αρετή να του τα παίρνει όλα και από αυτόν αλλά και από την κόρη της Βασιλική.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χτυπάει θανάσιμα τον Στρατή

Η Αρετή παίρνει τα πάντα από Στάθη και Βασιλική

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, η Αρετή προκειμένου να μην βοηθήσει η κόρη της, Βασιλική τον Στάθη, θα πάρει πίσω την περιουσία που της είχε γράψει με αποτέλεσμα να μένει και αυτή αλλά και ο Στάθης χωρίς τίποτα στα χέρια τους. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στην Βασιλική, η οποία ήταν διατιθεμένη να βοηθήσει τον πατέρα της που κατά βάθος τον λατρεύει και τον αγαπά, άσχετα από αυτά πέρασαν στο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Πανικός στους Βρουλάκηδες – Τραγική φιγούρα η Άσπα

Η συνέχεια για τον Στάθη και την Αρετή, στην σειρά Η Γη της Ελιάς προβλέπεται το λιγότερο εκρηκτική αλλά και γεμάτη ανατροπές. Η Αρετή επηρεασμένη του θυμού που την διακατέχει θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα, με την Βασιλική αναγκαστικά να μπαίνει και αυτή στο στόχαστρο της, παίρνοντας και από αυτή ένα μέρος της περιουσίας που της ανήκει. Πως θα το διαχειριστούν όλο αυτό Στάθης και Βασιλική, θα έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί της ή όχι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *