Σασμός: Η Άσπα στέκεται δίπλα στον Άγγελο σε όλη τη δίκη

Η Άσπα, στο «Σασμό», από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στους Βρουλάκηδες στη δίκη του Αστέρη και σιγά σιγά έρχεται κοντά με τον Άγγελο. Ένας νέος έρωτας γεννιέται, αλλά κι ένα “σκάνδαλο” που θα δημιουργήσει πολλά ερωτήματα στο χωριό της Κρήτης.  Σασμός: Η Άσπα στέκεται δίπλα στον Άγγελο σε όλη τη δίκη

Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει και σύντομα Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες θα έρθουν αντιμέτωποι και θα βιώσουν ξανά μία από τις πιο τραυματικές εμπειρίες της ζωής τους.

Ο Άγγελος βρήκε κι έχασε έναν αδερφό. Μπορεί να ήταν κοντά με τον Αστέρη, αφού είναι ξαδέρφια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να του συγχωρέσει αυτό που συνέβη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γυαλιά καρφιά στο σπίτι της Αθηνάς

Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

Σασμός Spoiler: Η Μανταρίνα θάβεται δίπλα στον Πετρή

Σασμός: Ο Αστέρης αποφυλακίζεται και σώζει την Μανταρίνα

Κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για αυτή τη δίκη. Η Αργυρώ, η Μαρίνα κι ο Άγγελος τρέμουν. Ο Αστέρης, ο Μαθιός κι η Καλλιόπη ανησυχούν για την έκβαση της δίκης και η Στέλλα έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Ο δικηγόρος της Μαρίνας στήνει τη Στέλλα στον τοίχο κι ο γιατρός υποφέρει βλέποντας από τη μία τη γυναίκα που αγαπά να “υποφέρει” κι από την άλλη την οικογένειά του. Ο Άγγελος, όμως, έχει δίπλα του την Άσπα, η οποία προσπαθεί να τον παρηγορήσει και να τον καθησυχάσει στον «Σασμό».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Εκείνη τη στιγμή μία οικειότητα αναπτύσσεται ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες και ώρα με την ώρα έρχονται πιο κοντά. Τότε, ο Άγγελος αρχίζει να βλέπει διαφορετικά την Άσπα και σιγά σιγά αναπτύσσει ερωτικά συναισθήματα για εκείνη.

Τα βλέμματα, όμως, δε θα αργήσουν να στραφούν προς το μέρος τους, αφού η Άσπα με τον Άγγελο είναι ξαδέρφια. Όλα ανατρέπονται ύστερα από 1μιση χρόνο και η στιγμή που όλοι περίμεναν έρχεται. Τι θα συμβεί ανάμεσα στο νέο ζευγάρι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *