Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε έγγαμος και χήρος στο δικαστήριο! Διεκόπη για 12 Απριλίου η δίκη

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε έγγαμος και χήρος στο δικαστήριο! Διεκόπη για 12 ΑπριλίΞεκίνησε για να… διακόψει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.  Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε έγγαμος και χήρος στο δικαστήριο! Διεκόπη για 12 Απριλί

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή της διαδικασίας λόγω κωλύματος, αίτημα που έγινε δεκτό και έτσι η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Απριλίου.

Ο 33χρονος πιλότος οδηγήθηκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Έδωσε τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος», άκουσε το κατηγορητήριο με προσήλωση κοιτάζοντας διαρκώς την εισαγγελέα.

 

Δεν πήγαν στο δικαστήριο οι γονείς της Καρολάιν
Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν δεν παρέστησαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί, αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της», ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης  Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην άνδρα της, μπροστά στο παιδί τους

 

«Η μικρή Λυδία είναι ένα χαρούμενο παιδί»
Και συνέχισε ο κ. Χαρμάνης: «Η μητέρα της Καρολάιν -όπως είπαν οι ειδικοί- στη θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί σαράντα μέρες θρηνούσε μαζί της για τον θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ανατροφή της της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς, μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί».

 

Εγκλημα εν βρασμώ, η υπερασπιστική γραμμή του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης τόνισε πως ο εντολέας του διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ. Όπως ανέφερε ο συνήγορος «δεν υπήρχε προσχεδιασμός και προμελέτη» και ο εντολέας του έδρασε υπό καθεστώς έντονης φόρτισης.

Διαβάστε Επίσης  Αθήνα – Θεσσαλονίκη με τρένο, τι αλλάζει από σήμερα στα δρομολόγια

 

Παραδειγματική τιμωρία και για τη θανάτωση του σκύλου
Στο δικαστήριο παρίσταται και το Φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα που είχε δώσει προς υιοθεσία στην Καρολάιν την σκυλίτσα Ρόξυ που σκότωσε ο κατηγορούμενος. Σε δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του Σωματείου τόνισε πως είναι αποδεδειγμένο από διεθνείς έρευνες ότι το πρώτο στάδιο της ενδοοικογενειακής βίας είναι η κακοποίηση ζώων. Το Σωματείο ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και για τη θανάτωση της Ρόξυ.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παραστεί ως πολιτική αγωγή για τον θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερις ένορκοι, δύο άνδρες και δύο γυναίκες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *