Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή – Δύο όπλα περιμένουν τον Μαθιό!

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!  Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή – Δύο όπλα περιμένουν τον Μαθιό!

Αλλαγές στη ζωή των πρωταγωνιστών στον «Σασμό» στα επόμενα επεισόδια.

Στην συνέχεια της δραματικής και συναρπαστικής μας σειράς θα δούμε πως προχωράμε 1μιση χρόνο πιο κάτω, στην πορεία της ιστορίας μας. Σε αυτό το διάστημα θα σημειωθούν αλλαγές, εξελίξεις και τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο.

Η κορύφωση της σειράς θα γίνει με την αποκάλυψη της αλήθειας. Ο Μαθιός δεν μπορεί άλλο να παραμένει ατιμώρητος για το μεγάλο του έγκλημα.

Η αλήθεια δεν κρύβεται για πάντα. Κάποτε βγαίνει στο φως στα αστυνομικά μυστήρια, στην πραγματική ζωή και φυσικά και σε σειρές της μυθοπλασίας, όπως ο Σασμός στον Alpha. Όλοι θυμόμαστε πως πέρυσι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στις Άγριες Μέλισσες, όταν αποκαλύφθηκε πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη, ευθύνονται για την δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού.

Και φέτος ήρθε η ώρα για να αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό που αφορά στον Μαθιό. Ποιος και πως θα μάθει πρώτος ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και πατέρα του Νικηφόρου;

Η σκοτεινή πλευρά του Νικηφόρου

Βρισκόμαστε στην Κρήτη, 1,5 χρόνο μετά. Αυτό το χρονικό άλμα θα ξεκινήσει από το επεισόδιο της Πέμπτης. Ξεκινά η δίκη του Αστέρη και η τελική αναμέτρηση μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Η Σεμίνα παραμένει άφαντη, άρα και η μόνη ελπίδα του για να ευνοηθεί ο Αστέρης στην απόφαση του δικαστηρίου. Η Καλλιόπη είναι οργισμένη και απογοητευμένη ταυτόχρονα, γιατί βλέπει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνει ισοβίτης ο μικρός της γιος.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Πεθαίνει ο Πετρούνης με σοκαριστικό τρόπο

Ο Μαθιός με κρητική φορεσιά και σαρίκι στο κεφάλι συνοδεύοντας την Βασιλική, πηγαίνει να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης. Η Αργυρώ και η Μαρίνα μαζί με τον Άγγελο βρίσκονται απέναντί τους, έτοιμοι και να υπερασπιστούν την μνήμη του Πέτρου. Από εκείνη τη δίκη θα απουσιάσει ο Νικηφόρος και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς δεν έχει εμπλοκή με την υπόθεση. Θα έχει όμως στην συνέχεια. Με έμμεσο τρόπο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, (στο περιοδικό Tv24) ο ηθοποιός Γιώργος Αμουτζάς που τον υποδύεται έκανε μία μικρή αποκάλυψη, λέγοντας για το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Όπως είπε: « Όταν μάθει αυτό που βλέπουμε στο «Σασμό» ένα χρόνο τώρα (σ.σ εννοεί για τον δολοφόνο Μαθιό) και ότι έχουν σχέση από την αρχή, ο Νικηφόρος θα αντιδράσει όπως έχει μάθει να αντιδρούν οι άντρες του χωριού του.

 

Όταν κάποιος έχει μια διαφωνία με κάποιον άλλον, βγαίνουν τα κουμπούρια». Διευκρίνησε πάντως πως δεν θα στραφεί κατά της μητέρας του. Και σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πως θα βγουν αυτά τα…κουμπούρια απέναντι στον Μαθιό.

Ο Αστέρης θα είναι εκείνος που πρώτος θα μάθει την συγκλονιστική αλήθεια, πως ο αδελφός του, είναι εκείνος που δολοφόνησε τον Στεφανή και τους έβαλε όλους σε μπελάδες και τον ίδιο στην φυλακή, επειδή έριξε την ευθύνη για αυτό τον φόνο στον Πέτρο. Ο θυμός του δεν θα έχει προηγούμενο. Αλλά δεν μπορεί να βάψει τα χέρια του με αδελφικό αίμα. Θα προσπαθήσει να τον πείσει να παραδοθεί.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Αυτός Παίρνει Την Θέση Του Δημήτρη Λαϊνά

Από μία χρονικά άτυχη συγκυρία, ο Νικηφόρος θα μάθει κάποια από τα στοιχεία της αστυνομίας που οδηγούν στον Μαθιό. Και τότε θα θελήσει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του, σε μία από τις συγκλονιστικότερες σκηνές της σειράς.

Με δάκρυα στα μάτια, θα του ζητήσει καταρχάς να μάθει αν είναι αλήθεια. Αν είχε σχέση με την μητέρα του από την αρχή και αν εκείνη γνώριζε ότι σκότωσε τον πατέρα του. Ο Μαθιός θα το αρνηθεί αλλά θα πάρει την ευθύνη για την δολοφονία. Εκείνη τη στιγμή θα βρεθεί εκει ο Αστέρης. Ο οποίος θα επέμβει για να μην καταστρέψει τη ζωή του, ο μικρός Σταματάκης.

Λέει ξεκάθαρα στον Νικηφόρο ότι δεν χρειάζεται να καταστρέψει τη ζωή του. Το αν θα σκοτώσει τον αδελφό του, είναι ακόμη υπό σκέψη. Γιατί ενώ αρχικά υπήρχε η απόφαση να διατηρηθεί η υπόθεση του βιβλίου αυτούσια, αυτό θα αλλάξει, αν συνεχίσει στη σειρά ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός. Γιατί τότε προφανώς, αυτή η αποκάλυψη για την δολοφονία, θα κρατηθεί ως μυστικό. (Σύμφωνα με το QUEEN)  Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή – Δύο όπλα περιμένουν τον Μαθιό!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *