Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ένα βήμα πριν εγκαταλείψει την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ένα βήμα πριν εγκαταλείψει την ΕύαΤα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η Αρετή έχει ξεκινήσει πόλεμο, με αποτέλεσμα ο Στάθης να βρίσκεται σε αδιέξοδο με την Εύα, στην γη της ελιάς. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση κι έτσι απομακρύνεται από κοντά της, όλο και περισσότερο.

Ο ίδιος συνεχίζει να μένει στον Ιάκωβο. Εκείνος τον παροτρύνει να μείνει με την αγαπημένη του, όμως βλέπει πως ο Στάθης δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της. Οι δύο φίλοι θα ξεκινήσουν μία μεγάλη συζήτηση, γύρω από το θέμα του έρωτα και των σχέσεων.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα Spoiler: Μιχάλης και Άννα ήταν εραστές

Πράγματι, ο Στάθης δεν είναι ερωτευμένος με την Εύα, στην γη της ελιάς. Τα τελευταία γεγονότα με την Αρετή, τον έκαναν να αναθεωρήσει αρκετά. Δεν είναι σε θέση να παλέψει για τον νέο του έρωτα.

Όλα αυτά, έρχονται σε αντίθεση με την στάση που κρατάει η Εύα. Η Εύα Δήμα δηλώνει καθημερινά διατεθειμένη να παλέψει για αυτόν τον έρωτα κι ας έχει πληγωθεί. Αναφέρει διαρκώς στον Στάθη το πόσο ερωτευμένη είναι φέρνοντάς τον σε αμηχανία. Μάλιστα, δε διστάζει να αντιμετωπίσει την Αρετή στα ίσα, πηγαίνοντας στο μαγαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ο Στάθης βρίσκεται σε αδιέξοδο. Να παραμείνει στο πλευρό της Εύας, ή να την αφήσει να τραβήξει τον δρόμο της, μακριά από την Αρεόπολη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *