Μάνος Δασκαλάκης: «Που είναι η έξοδος;» – «Μαγκωμένος» μετά την κατάθεση στην ανακρίτρια για την Τζωρτζίνα

Μάνος Δασκαλάκης: «Που είναι η έξοδος;» – «Μαγκωμένος» μετά την κατάθεση στην ανακρίτρια για την ΤζωρτζίναΟ Μάνος Δασκαλάκης αποχώρησε σιωπηλός.

Αμίλητος αποχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, ενώ το μόνο που ρώτησε ήταν «Πού είναι η έξοδος;».

Αντίθετα με χθες που μίλησε και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ο πατέρας των τριών παιδιών δεν θέλησε να δηλώσει κάτι στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Κανδύλη στο MEGA.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «άψογη μάνα, δεν τον είχε βάλει σε υποψίες», ενώ οι περισσότερες ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν για την κατάσταση μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Έρχεται η αστυνομική ταυτότητα στο κινητό

Για το τάμπλετ

Για το τάμπλετ επιβεβαίωσε ότι αυτό μπήκε στο φέρετρο της μικρής Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αν το κρίνουν απαραίτητο οι Αρχές τότε το φέρετρο θα ανοιχθεί για να εξεταστεί η συγκεκριμένη ηλεκτρονική συσκευή.

Από πού και από ποιον πήρε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι τα βασικά ερωτήματα που παραμένουν.

Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές.

Η Άννα Κανδύλη υπογράμμισε στο Live News ότι ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε ως μάρτυρας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ή να κατηγορηθεί για άλλη υπόθεση, υπογράμμισε και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Διαβάστε Επίσης  Νεφώσεις κατά διαστήματα την Τετάρτη με τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο

Ωστόσο, «δεν υπάρχει στη δικογραφία για την Τζωρτζίνα ο Μάνος Δασκαλάκης», τόνισε η δημοσιογράφος του MEGA.

Τέλος, η Άννα Κανδύλη ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ορισμένες βρισιές όταν έμπαινε για να δώσει την κατάθεσή του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *