Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ανακαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης

Η σχέση που προσπάθησαν να χτίσουν ο Μάνος και η Αντιγόνη κινδυνεύει να διαλυθεί, στην γη της ελιάς. Μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για τους Βρεττάκους.  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ανακαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης

Είναι γεγονός πως η Αντιγόνη κουβαλάει ένα τεράστιο μυστικό. Οι σχέσεις της με την Μαρία έρχονται σταδιακά στο φως, με τη γνωριμία αυτή να κρατάει πολλά χρόνια. Όσο κι αν η Αντιγόνη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το παρελθόν της, τόσο αυτό την ταλαιπωρεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταστρέφει την Δήμητρα λόγω Μαρίνας

Ο Ισίδωρος είναι συγκεντρωμένος στην υπόθεση της διαθήκης. Με την Μυρτάλη να έχει στα χέρια της το 51% της επιχείρησης, τρέμει στην κάθε της κίνηση. Έτσι, η Αντιγόνη απομακρύνεται από το οπτικό του πεδίο, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι στο Σούνιο.

Μόνο που ο Μάνος δεν έχει παρατήσει τις προσπάθειές του να μάθει τι κρύβει η Αντιγόνη, στην γη της ελιάς. Πολύ σύντομα, ένα μυστικό από τα παλιά θα έρθει στην επιφάνεια, με την Αντιγόνη να κινδυνεύει. Ο Μάνος θα μάθει την αλήθεια για όλα όσα κρύβει τόσο καιρό σαν φυλαχτό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Γεράσιμος Φέρεται Πολύ Ύποπτα Και Η Κόντρα Ξεκινάει Με Την Ντίνα

Θα καταφέρει να το προσπεράσει, αγκαλιάζοντας την αδελφή του ή θα ξεκινήσει νέος πόλεμος στους Βρεττάκους;  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ανακαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *