Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση»

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση»
Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση»

Τον λόγο για τον οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, είχε φύγει από το σπίτι λίγες μέρες πριν από το δεύτερο θάνατο της οικογένειας στην Πάτρα, της 6 μηνών Ίριδας, αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση: «Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε.

Διαβάστε Επίσης  «Η Τουρκία κτίστηκε πάνω στο αίμα των Ελλήνων»

Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο ereportaz.gr

Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Βελτιωμένος ο καιρός αύριο σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *