Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση»

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση»
Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση»

Τον λόγο για τον οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, είχε φύγει από το σπίτι λίγες μέρες πριν από το δεύτερο θάνατο της οικογένειας στην Πάτρα, της 6 μηνών Ίριδας, αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση: «Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε.

Διαβάστε Επίσης  Τι πρέπει να προσέχετε στα δωμάτια των ξενοδοχείων

Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο ereportaz.gr

Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Το Διδυμότειχο αποχαιρετά την Ελένη Τοπαλούδη – απέραντη θλίψη στην κηδεία της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση