Φωτιά – Καπραβέλος: Είναι μια τραγωδία – Ενας νεκρός – Ένας βαριά εγκαυματίας και τρεις με επιπλοκές

Φωτιά - Καπραβέλος: Είναι μια τραγωδία - Ενας νεκρός - Ένας βαριά εγκαυματίας και τρεις με επιπλοκέςΓια «τραγωδία» στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο στο Thessnews ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου, Νίκος Καπραβέλος.

«Ήταν μία τραγωδία, σοκαριστήκαμε όλοι», τόνισε ο κ. Καπραβέλος. Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, αυτή τη στιγμή έχουν μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τέσσερα άτομα.

Ο ένας είναι βαριά εγκαυματίας και οι άλλοι τρεις παρουσιάζουν σοβαρή επιδείνωση στην υγεία τους, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα. Υπάρχει, παράλληλα, ένας νεκρός.

«Ήταν 23 ασθενείς, οι υπόλοιποι 19 μεταφέρθηκαν σε άλλες κλινικές. Άδειασαν τρεις όροφοι με επιτυχία. Όμως, η κατάσταση εξελίσσεται. Ενδέχεται στην πορεία της ημέρας να χρειαστεί να διασωληνωθούν και άλλα άτομα».

Διαβάστε Επίσης  ΠΝΟ: Εικοσιτετράωρη απεργία στα πλοία τον Σεπτέμβρη

Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μεταβαίνουν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη λόγω της φωτιάς στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Θα τους συνοδεύσει και πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.

Τραγωδία με έναν νεκρό από φωτιά στη μονάδα Covid – Έχει γεμίσει καπνούς ο όροφος
Νεκρό εντοπίστηκε ένα άτομα από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στο πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της Πνευμολογικής Κλινικής, στην πτέρυγα covid από όπου και ξεκίνησε η φωτιά.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής στην φυλακή – Η Διαμάντω αναλαμβάνει το «Όνειρο»

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε κλινική του νοσοκομείου ‘Παπανικολάου’ της Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε θάλαμο, στην κλινική covid, στον 2ο όροφο του κτηρίου.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος άναψε τσιγάρο και πήρε φωτιά!

Σε εξέλιξη διαδικασία εκκένωσης. Πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι πρέπει να απομακρυνθούν 40 ασθενείς από τις απλές κλίνες covid ενώ διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

Από την πυροσβεστική γίνεται λόγος για μικρής έκτασης φωτιά αλλά ο χώρος έχει γεμίσει καπνό.

Στο σημείο έχουν μεταβεί 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *