28η Οκτωβρίου: Παρέλαση με μία μαθήτρια σε χωριό της Νάξου

28η Οκτωβρίου: Παρέλαση με μία μαθήτρια σε χωριό της Νάξου28η Οκτωβρίου: Παρέλαση με μία μαθήτρια σε χωριό της Νάξου

Την παράσταση στον οικισμό του Απόλλωνα στη Νάξο έκλεψε η μοναδική μαθήτρια του σχολείου που παρέλασε μόνη της για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

  • 28η Οκτωβρίου: Παρέλαση με μία μαθήτρια σε χωριό της Νάξου

Με καμάρι και υπερηφάνεια γιόρτασε και τίμησε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η 10χρονη μαθήτρια του δημοτικού σχολείου του Απόλλωνα Νάξου Εφραιμίνα.

Διαβάστε Επίσης  Με υγεία το 2022! Γιατί σπάμε ρόδι την Πρωτοχρονιά

Η Εφραιμίνα, συνοδευόμενη από το δάσκαλό της, παρακολούθησε τη δοξολογία στον ενοριακό ναό του Ιωάννου Προδρόμου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρώων και παρέλασε με υπερηφάνεια στον κεντρικό

παραλιακό δρόμο του χωριού, μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους που την φωτογράφιζαν και την χειροκροτούσαν, όπως αναφέρει το naxostimes.gr.
Τι κι αν είναι μόνο ένα το παιδί του σχολείου του Απόλλωνα… ο δάσκαλος φρόντισε να γιορταστεί και πάλι η εθνική μας επέτειος με όλες τις τιμές.

Διαβάστε Επίσης  Παγκράτι: Διαρροή σε αγωγό αερίου - Εκκενώθηκαν πολυκατοικίες, διεκόπη η κυκλοφορία

Το δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα που παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *