Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παίρνει πόδι και από τον Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παίρνει πόδι και από τον ΣτέφανοΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Αρετή παίρνει πόδι και από τον Στέφανο

Ποιος ο λόγος που τσακώνονται Στέφανος και Αρετή στην Γη της Ελιάς

Τόσο η στάση του Στάθη στην δίκη όσο και η ερωτική σου σχέση με την Εύα, φέρνουν την Αρετή στα άκρα και μαζί της σε αυτό το μίσος συμπαρασύρει και τον Στέφανο.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, η Αρετή και ο Στέφανος, με τις συμβουλές του δικηγόρου, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο. Και δεν σταματούν εκεί.

Όταν μαθαίνουν ότι η Βασιλική συμπαραστέκεται στον πατέρα της, τα πράγματα γίνονται χειρότερα και η Αρετή αποφασίζει να αποκληρώσει και την κόρη της παίρνοντας πίσω τις ρίζες με τις ελιές που της είχε κάνει δώρο.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παίρνει πόδι και από τον Στέφανο

Ο λόγος είναι και πάλι ο Στάθης, καθώς δεν θέλουν με τίποτα η Βασιλική να βοηθήσει τον πατέρα της. Με αυτή την κίνηση θα αρχίσει ένας νέος πόλεμος μεταξύ του Στάθη και της Αρετής, στον οποίο η Αρετή θα φροντίσει και πάλι να συμπαρασύρει τον Στέφανο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα ζητά την υπεράσπιση της Αλεξάνδρας

Όπως θα δούμε, σύντομα θα αρχίσουν τα προβλήματα ανάμεσα σε μάνα και γιο. Η Αρετή στην κυριολεξία έχει κρεμαστεί πάνω στον Στέφανο, τον οποίο χειραγωγεί σε όλα. Ο Στέφανος αρχίζει πλέον να πνίγεται. Καταλαβαίνει ότι η μάνα του έχει αρχίσει να ξεφεύγει επικίνδυνα και προσπαθεί σιγά-σιγά να απεξαρτηθεί.

Η Αρετή ωστόσο, όταν διαπιστώνει ότι ο Στέφανος αλλάζει συμπεριφορά απέναντι της, προσπαθεί να του «μαζέψει τα λουριά» και γίνεται επικριτική μαζί του.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τα βάλει και με την Ελένη: «Έφυγες από το βρακί της Μυρτάλης για να μπεις στο βρακί της Ελενίτσας», θα του πει. Ο Στέφανος εκεί καταλαβαίνει πλέον ότι έχει να κάνει με έναν άρρωστό άνθρωπο: «Πας καλά; Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι η Ελένη είναι η καλύτερη κοπέλα και χαίρεσαι που είμαι μαζί της;», τη ρωτάει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Συγκλονίζουν οι προφητείες της γιαγιάς Ειρήνης

Η Αρετή φυσικά έχει πάντα μια δικαιολογία: «Έτσι έλεγα, αλλά βλέπεις όλες είναι ίδιες. Μόλις δέσουν τον γάιδαρό τους, δείχνουν και τον χαρακτήρα τους», ισχυρίζεται και αρχίζει και πάλι τη συνηθισμένη γκρίνια, όπως είχε κάνει και με τη Μυρτάλη και φυσικά δεν αργεί να τον χωρίσει και με την Ελένη. Λίγο-λίγο όμως φτάνει τον Στέφανο πλέον στα όρια του:

«Ε, δεν υποφέρεσαι πια! Εγώ φταίω που σε ακολούθησα σ’ αυτή την τρέλα σου. Να μείνεις μόνη σου και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου», της λέει και φεύγει από το σπίτι, μετανιώνοντας παράλληλα για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του σε πολλούς μα πιο πολύ για τη Βασιλική, που θα κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει και να φτιάξει αρχικά τις σχέσεις του μαζί της.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *