Η Μάγισσα: Όλα τελειώνουν σήμερα, για να αρχίσουν ξανά

Σήμερα το βράδυ θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της Μάγισσας. Προσωρινό αντίο αλλά όχι οριστικό.

Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφτάνει και το σκοτάδι θα γίνει φως. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες σύμμαχοι και εχθροί. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση.

Η επόμενη μέρα θα είναι μία νέα αρχή για τις δύο οικογένειες που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Παράλληλα, φτάνει και το τέλος για την Δαμιανή, αφού τίποτα απ’ όσα είχε σχεδιάσει δεν πήγαν όπως ήθελε. Και φυσικά οι ενοχές της για την άδικη δολοφονία του εγγονιού της την κυριεύουν.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: O Δημήτρης απειλεί την Αθηνά πως θα αποκαλύψει τη σχέση τους

Ο Μιχαήλ θα λογοδοτήσει για το κακό που προκάλεσε στο Τζανέτο και την πλεκτάνη που έστησε για να του κλέψει τη θέση. Και όλοι πια θα μάθουν την αλήθεια, με τον Αντρέι να σοκάρεται ακόμα περισσότερο.

Έχοντας καταφέρει η Θεοφανώ να φέρει τους πάντες αντιμέτωπους με τα κρίματά τους, τώρα μένει η μεγάλη αναμέτρηση με την Κυπριανή. Σχεδόν 20 χρόνια μετά ανάμεσα στο καλό και στο κακό για την τελική επικράτηση. Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφτάνει και έρχεται αντιμέτωπη με την Κυπριανή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ακούει το κλάμα του μωρού της Αλεξάνδρας

Το αντίο που θα πούμε στη σειρά είναι προσωρινό, καθώς ακολουθεί ο δεύτερος κύκλος με το prequel της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *