Survivor 30/3: Τραυματισμός σοκ για Σοϊλέδη – Η Ασημίνα στο νοσοκομείο

Σοκαριστικό το νέο επεισόδιο που έρχεται σήμερα (30/3) στο Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη να τραυματίζεται και την Ασημίνα να φεύγει με το ασθενοφόρο από τον αγώνα επάθλου. Όλα αυτά και στο βάθος η αποχώρηση που έρχεται.

Η κόκκινη ομάδα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού απόψε θα χάσει έναν παίκτη ή μία παίκτρια. Την ίδια στιγμή, όμως, τα πράγματα ζορίζουν αφού δύο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας βγαίνουν knock out και φεύγουν για το νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Πρωίαν σε είδον: Το πιο διασκεδαστικό πρωινό έρχεται στην ΕΡΤ

Λίγο πριν συμβούν όλα αυτά στο αγώνισμα επάθλου, η Ναυσικά απαντά στον Μαρτίκα και την προσωπική επίθεση που της έκανε στο χθεσινό επεισόδιο (29/3). «Μου έκανε μία προσωπική επίθεση για παχιά συμβόλαια, προσωπικά συμφέροντα. Πολλές φορές κάνει κωλοτούμπες, γενικά προσπαθεί να φανεί ο ήρωας», αναφέρει το μοντέλο.

«Σπύρο μου, είσαι λάθος κι αν υπάρχει κάποιος που κοιτάζει προσωπικά συμφέροντα αυτός είσαι εσύ και μόνο εσύ γιατί εμένα δεν με ξεγελάς», τονίζει στο τέλος και μία νέα κόντρα γεννιέται, αφού όταν ο Μαρτίκας “βάζει κάποιον στο μάτι” δύσκολα τον αφήνει.

Διαβάστε Επίσης  Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η πρώτη του έξοδος μετά το σοβαρό χειρουργείο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *