Σασμός: Αξίζει η Αργυρώ μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;

Σασμός: Αξίζει η Αργυρώ μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;
Σασμός: Αξίζει η Αργυρώ μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;

Νέο τραγούδι: «Τ’ Ανίκητα» Δημήτρης Μπάσης ft. Θανάσης Βασιλόπουλος

Νέο τραγούδι, νέος έρωτας, καινούργια ιστορία στο «Σασμό», την δημοφιλή σειρά του Alpha που καθημερινά βρίσκεται στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης. Οι εξελίξεις τρέχουν, τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, οι καταστάσεις κορυφώνονται αυτή την εβδομάδα, κατά την οποία συμβαίνουν πολλά κι ανατρεπτικά, όπως το ότι ο χρόνος τρέχει ενάμιση χρόνο μετά! Αλλά πρώτα απ΄όλα η ιστορία της Αργυρώς παίρνει νέα τροπή.

Η Αργυρώ έχει μετακομίσει στα Γιάννενα, αφήνοντας πίσω της την Κρήτη και τις πληγές που της άνοιξε. Πληγές που μένουν ακόμα ανοιχτές, καθώς ο θάνατος του αδελφού της από το χέρι του αγαπημένου της, δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται εύκολα.

Πληγωμένη και προδομένη, γεμάτη θυμό και απόγνωση, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή. Βρίσκεται στη χειρότερη φάση της ζωής της: έχει χάσει την πίστη της στους ανθρώπους κι είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Δεύτερη ευκαιρία

Ο Σταύρος μπαίνει στη ζωή της σαν φίλος, ως ένας άνθρωπος που γνώρισε στην πόλη που μόλις εγκαταστάθηκε. Ευγενικός, δοτικός, υποστηρικτικός, τρυφερός, με ενσυναίσθηση και κατανόηση, στέκεται διακριτικά δίπλα της, δίχως να απαιτεί. Με υπομονή και καλή καρδιά. Η Αργυρώ νιώθει να τον συμπαθεί και…γιατί όχι; Μήπως της αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θα γεννήσω αγόρι, θα του δώσουμε το όνομα…»

Όσο κι εάν δεν το πιστεύει η ίδια βαθιά μέσα της, υπάρχει κάποιος που της το θυμίζει καθημερινά κι αυτός είναι ο Σταύρος. Για τον Σταύρο η Αργυρώ είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, ο έρωτας ο ξαφνικός που τον αιφνιδίασε αλλά δεν έχασε τον έλεγχο. ‘Ήξερε, με σιγουριά, τι πρέπει να κάνει κι αυτό ήταν μονόδρομος: να είναι μαζί με την Αργυρώ, μια ζωή! Η Αργυρώ θα τον εκτιμήσει, θα νιώσει ότι είναι το καταφύγιό της και με τον καιρό θα τον αγαπήσει, χωρίς ποτέ να γίνει ο μεγάλος της έρωτας. Αυτός πάντα, όσο κι αν το αρνείται, θα παραμείνει ο Αστέρης.

Νέο τραγούδι: «Τ’ Ανίκητα»

Τη Δευτέρα κιόλας Αργυρώ και Σταύρος θα δώσουν το πρώτο τους φιλί κι από κει κι ύστερα η σχέση θα εξελιχθεί με γρήγορους ρυθμούς. Τη Δευτέρα θα ακούσουμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο τραγούδι, «Τ’ Ανίκητα», που θα αφορά στη σχέση των δύο, συνοδεύοντας μουσικά τις εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς. Η Αργυρώ κι ο Σταύρος θα έλθουν πολύ κοντά, θα μοιραστούν τις πρώτες πιο προσωπικές τους στιγμές κι αυτό το τραγούδι θα «ντύσει» τις σκηνές τους. Με τη φωνή του Δημήτρη Μπάση, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, συνεχίζονται οι μοναδικές μουσικές στιγμές που μας χαρίζει το soundtrack της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του Alpha. Στο τραγούδι «Τ’ Ανίκητα» συμμετέχει ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: «Δυσκολεύομαι να μεγαλώσω το παιδί σου…»

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα, από την Panik Oxygen, και θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, που σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος.

Τα τραγούδια του «Σασμού», έως τώρα, έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, έγιναν πρώτο trend στο YouTube και μετρούν εκατομμύρια views.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *