Το αύριο μας ανήκει 28-29-30: Η Σοφία νιώθει καταρρακωμένη απ’ τον χαμό του Ορέστη

Το αύριο μας ανήκει 28-29-30: Η Σοφία νιώθει καταρρακωμένη απ’ τον χαμό του ΟρέστηΤο αύριο μας ανήκει 28-29-30: Η Σοφία νιώθει καταρρακωμένη απ’ τον χαμό του Ορέστη

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29-30

Η Σοφία νιώθει καταρρακωμένη απ’ τον χαμό του Ορέστη, ο Νικηφόρος όμως είναι δίπλα της και προσπαθεί να την βοηθήσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως:
Ο Μάνος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη. Ο Λευτέρης και η Στέλλα τον ανακρίνουν προσπαθώντας να μάθουν γιατί βρέθηκαν στα χέρια του τα ματωμένα ρούχα και η ταυτότητα του Ορέστη. Η Λιάνα μαθαίνει για τη σύλληψη του Μάνου και τρέχει κοντά του για να του συμπαρασταθεί. Ο Κωστής αποφεύγει την Κορίνα για τις ψευδείς κατηγορίες της εναντίον της Φανής. Ο Πασχάλης καλείται να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση του Ορέστη. Η Σοφία προσπαθεί να εξηγήσει στα παιδιά της πόσο θλιμμένη είναι μετά την εξαφάνιση του Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει την τραγική αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 20/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Επεισόδιο 28
Η Σοφία νιώθει καταρρακωμένη απ’ τον χαμό του Ορέστη, ο Νικηφόρος όμως είναι δίπλα της και προσπαθεί να την βοηθήσει. Η Έλλη θέλει να πλησιάσει τον Κωστή και να του πει πως είναι η μητέρα του, φοβάται όμως πως κάτι τέτοιο θα τον πληγώσει. Ο Πασχάλης έχει ένα σοκαριστικό μυστικό να μοιραστεί με την Φανή, σχετικά με την πατρότητα του Κωστή. Ο Λευτέρης νιώθει απογοητευμένος με τον γάμο του, αφού δεν βρίσκει τρόπο να πλησιάσει την Κατερίνα.

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 21/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29

Επεισόδια 29
Ο Λευτέρης δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί στην Έλλη. Και οι δυο τους προσπαθούν να κρύψουν την έλξη που αισθάνονται. Η Κορίνα παρακαλεί τον Πασχάλη να φύγουν μαζί, πριν ανακαλύψει η Αστυνομία τι έχει κάνει. Ο Λεωνίδας ανησυχεί για την Σοφία και απευθύνεται στην Αλεξάνδρα για να τους βοηθήσει, ενώ η Φανή επισκέπτεται τον Νικηφόρο και του εξομολογείται πως της έλειψε η συντροφιά του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 22/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Επεισόδιο 30
Πάνω στην απελπισία της, η Κορίνα θα προβεί σε μια απερίσκεπτη πράξη, την οποία θα αποτρέψει τελευταία στιγμή ο Μένιος. Ο Πασχάλης παίρνει τον Κωστή και φεύγουν εκτός πόλης χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν. Η είδηση της εξαφάνισής τους θα αναστατώσει όλη την κοινότητα και ο Μένιος θα αναγκαστεί να καταθέσει εναντίον του γιου του. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να εξηγήσει στην Σοφία πως προέκυψε η σχέση του με την Φανή και της ζητά να τον καταλάβει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *