Ήλιος: Η Λήδα δέχεται επίθεση από την Άρτεμη – Ο Στέφανος αλλάζει τα πλάνα της Αθηνάς

Ήλιος: Η Λήδα δέχεται επίθεση από την Άρτεμη - Ο Στέφανος αλλάζει τα πλάνα της ΑθηνάςΌσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 4/4

Οι εξελίξεις για την εβδομάδα που ξεκινάει στον Ήλιο από Δευτέρα 4/4 θα είναι συνταρακτικές, μετά την παραδοχή της Άρτεμις για το λάθος της στη Λήδα. Ο Παύλος και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά όταν βγαίνουν οι δυο τους σε ένα εστιατόριο για να γιορτάσουν την επανασύνδεση της Αζίζας με την οικογένεια της

Oι εξελίξεις στον Ήλιο στο επεισόδιο της Δευτέρας 4/4

Ο Αχιλλέας σταματάει την Αθηνά που είναι έτοιμη να φύγει με το παιδί, ενώ είναι πλέον πεπεισμένος πως η Αθηνά αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Η Αθηνά κρυφά από το Αχιλλέα, ζητάει τη βοήθεια της Αλίκης, να την κρύψει κάπου με το παιδί, ώστε να χάσει ο Στέφανος τα ίχνη τους.

Η Εύα λέει στην Αλίκη πως είναι καιρός να προχωρήσει στη ζωή της, βλέποντας πως η έως τώρα φιλική σχέση της μητέρας της με τον Παύλο, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα πιέζει την Αργυρώ να γυρίσουν στα Γιάννενα

Την ίδια στιγμή η γυναίκα του Παύλου, η Γεωργία, δείχνει να έχει μετανιώσει για την απόφασή της να φύγει μακριά του, μετά τον θάνατο της κόρης τους. Η Λήδα δέχεται επίθεση από την Άρτεμη.

Ο Αντρέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελένη, που φαίνεται να κολακεύεται από το ενδιαφέρον του. Οι έρευνες για τους φόνους των νοσηλευτριών επικεντρώνονται στους εργαζόμενους στην φάρμα. Ο Στέφανος προχωράει το σχέδιό του να παγιδέψει την Αθηνά.

Ο ηθοποιός της σειράς Δημήτρης Μοθωναίος αποκαλύπτει…
Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης στο Instagram και προσπαθεί να κρατάει μια αληθινή σχέση με τους followers του. Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε λοιπόν ο ηθοποιός, θέλοντας να γιορτάσει τη δική του νίκη και παράλληλα να δώσει ένα μήνυμα σε όσους παλεύουν με το αλκοόλ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Νικόλα

Έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά, που ήπιε το ποτό του ο Δημήτρης και σίγουρα αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα απέναντι στη δύσκολη εξάρτηση. Σίγουρα έχει κάνει σοβαρή δουλειά με τον εαυτό του για να τα καταφέρει, ωστόσο και το γεγονός του ότι είναι ερωτευμένος, παίζει μεγάλο ρόλο.

«5 χρόνια νηφάλιος τον προηγούμενο μήνα! Η προσπάθεια για λογική σε αυτή την παραφροσύνη που έχει κατακλύσει τον κόσμο μας σήμερα, είναι η προσωπική μου πράξη επανάστασης. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Μοθωναίος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *