Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Μην ξανά πατήσεις το πόδι σου στους ελαιώνες!»

Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Μην ξανά πατήσεις το πόδι σου στους ελαιώνες!»Η κατάσταση στους Καπερνάρους φτάνει στα άκρα! Αρετή και Στάθης οδεύουν οριστικά αυτή την φορά στο διαζύγιο με τον Στέφανο στην σειρά Η Γη της Ελιάς να τάσσεται ολοκληρωτικά με το μέρος της μητέρας του, Αρετής κάτι που θα προκαλέσει μεγάλες κόντρες ανάμεσα σε αυτόν και τον πατέρα του, Στάθη. Πως θα τον αντιμετωπίζει από δω και στο εξής;

Ο Στέφανος δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον Στάθη στην Γη της Ελιάς

Η κατάσταση ανάμεσα σε πατέρα και γιο, ήδη από τα επεισόδια που παρατηρούμε τώρα που διαδραματίζεται η δίκη του Φίλιππου, είναι αρκετά έντονη. Η αλλαγή συμπεριφοράς του Στάθη προβληματίζει και την Αρετή αλλά και τον Στέφανο καθώς δείχνει πως δεν θέλει να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνει στο ξύλο τον βιαστή της Βασιλικής

Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στα άλλα που θα ακολουθήσουν. Η Αρετή ζητά διαζύγιο από τον άνδρα της διεκδικώντας έτσι και όλη του περιουσία. Κτήματα, σπίτι και ότι άλλο υπάρχει θέλει να περάσουν όλα στα χέρια της με σκοπό έτσι να τον τιμωρήσει και να τον αφήσει στην ψάθα.

Ο Στέφανος βλέποντας την στάση του και σε συνεννόηση με την Αρετή του ανακοινώνει πως δεν θέλει να ξανά πατήσει το πόδι του στους ελαιώνες. Ο Στάθης ακούγοντας τον τρέχει στην Αρετή ζητώντας την τα ρέστα για την στάση του γιού της. Η ίδια του λέει πως σκοπεύει να κινηθεί από εδώ και στο εξής με τον Στάθη να μην δίνει την πρέπουσα σημασία. Αρετή και Στέφανος γίνονται εχθροί με τον Στάθη στην σειρά Η Γη της Ελιάς κάτι που θα προκαλέσει νέες ανατροπές αλλά και απρόσμενες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή μαθαίνει πως ο Ακύλας είναι ο φονιάς του πρώην της

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *