Η Γη της Ελιάς: Θα καταδικάσει η Μαργαρίτα τον γιο της;

Ο Αλέξης έχει ξεπεράσει τα όρια εδώ και πολύ καιρό, γεγονός που δε περνά απαρατήρητο από την Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός, θολωμένος από τον έρωτά του για την Μυρτάλη, σταματάει τα χάπια και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Αυτό που θέλει, είναι να την σκοτώσει για να ησυχάσει. Βέβαια, δε θα το καταφέρει τόσο εύκολα. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, μόλις εισβάλλει στο δωμάτιό της, έτοιμος να την πνίξει.

Όταν την δει να κοιμάται, θα μαζέψει το σκοινί και θα εξαφανιστεί. Δε μπορεί να βλάψει τη γυναίκα που αγαπά τόσο.. Μπορεί, όμως, να βλάψει κάποιον άλλον.. Όπως πρώτο έγραψε το Youfly.com, ο Αλέξης δε θα διστάσει να δολοφονήσει τον νέο σύντροφο της μητέρας του.

Ο Γεράσιμος δείχνει ερωτευμένος με την Μαργαρίτα και κάνει τα πάντα, για να την βλέπει ευτυχισμένη. Ο Αλέξης, έχοντας εκφράσει πολλές φορές την αντίρρησή του για αυτή τη σχέση, αποφασίζει να αναλάβει αλλιώς δράση.. Τι σημαίνει αυτό;

Δολοφονεί εν ψυχρώ τον σύντροφο της μητέρας του και καλύπτει τα ίχνη! Βέβαια, η Μαργαρίτα αρχίζει να υποψιάζεται πως ο γιος της κρύβεται πίσω από όλα και πίσω από τις φρικτές δολοφονίες..

Θα τον καταδώσει στην αστυνομία ή θα σωπάσει ξανά; Μαργαρίτα και Αλέξης ξεχνούν πως είναι μάνα και γιος και στέκονται αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη, στην γη της ελιάς..

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *