Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις στην σειρά είναι πολλές καθώς η Βασιλική νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία. Η Βασιλική αποβάλει;

 

Η Βασιλική κάνει τα πάντα να κρύψει την εγκυμοσύνη της στη Μάνη, με τα πρώτα προβλήματα να ξεκινούν. Η μητέρα της είναι άσχημα, ο Φίλιππος στη φυλακή και η Βασιλική μόνη, παλεύοντας να κρατήσει το μωρό της κρυφό, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

Μία ξαφνική αδιαθεσία θα την κάνει να τρομάξει πολύ. Θα νιώσει πως χάνει το μωρό της, θα πανικοβληθεί, θα φωνάξει. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για το μέλλον του μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος τα παρατάει όλα και φεύγει στην Κρήτη

Η Βασιλική, όμως, υποφέρει. Η μητέρα της αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την κόρη της. Η εγκυμοσύνη της φαίνεται, με τη νεαρή πρωταγωνίστρια να αναφέρει διαρκώς πως έχει -απλώς- παχύνει.

Σε πανικό η Βασιλική

Ενώ η Βασιλική παραιτείται από τη δουλειά της για να φροντίσει την μητέρα της, αρνείται να της αποκαλύψει το μυστικό για το μωρό της, στην γη της ελιάς. Η Αρετή είναι σίγουρη πως η κόρη της βλέπει κάποιον και την πιέζει να της πει την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 7 – 7/11/21: Λαβύρινθος

Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πολλές. Η Βασιλική θα βρεθεί σύμφωνα με το youfly.com αρκετές φορές κοντά στο να χάσει το παιδί. Ο Φίλιππος θα κάνει τα πάντα για να την στηρίξει. Δυστυχώς, όμως, δε μπορεί να μείνει για πάντα κρυφή αυτή η κατάσταση.

Η κοιλιά φουσκώνει, ο πανικός εξαπλώνεται και οι αδιαθεσίες συνεχίζονται. Η Βασιλική αποβάλει ή θα παραμείνει δυνατή ως το τέλος; Η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη για εκείνη και το παιδί…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *