Παγιδευμένοι Spoiler: «Μπορεί να είμαι νεκρός, αλλά…»

 

Παγιδευμένοι Spoiler: «Μπορεί να είμαι νεκρός, αλλά…»

Παγιδευμένοι Spoiler: «Μπορεί να είμαι νεκρός, αλλά…»

Η Άννα δε θα μπορέσει να ξεμπλέξει εύκολα από τις κατηγορίες. Ο Άγγελος θα επιστρέψει με τον δικό του τρόπο, για να ανατρέψει τα δεδομένα, στη σειρά Παγιδευμένοι. Μπορεί να είναι νεκρός, αλλά έχει καταφέρει –ακόμη και έτσι– να κάνει την ανατροπή!Παγιδευμένοι Spoiler: «Μπορεί να είμαι νεκρός, αλλά…»

Μετά από πολλά, η Άννα έχει καταφέρει τελικά να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, για να κλείσει μια και έξω τον Αλέκο στη φυλακή. Ο δολοφόνος του Άγγελου έχει αυτοκτονήσει και η δίκη της Άννας πλησιάζει.

Ο Δημήτρης από την πλευρά του κάνει τα πάντα, για να πάρει πίσω τη θέση του ως εισαγγελέας. Φυσικά, δε τα καταφέρνει, καθώς η Αγγελική Ρούσσου είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ένα βίντεο φτάνει στα χέρια της Άννας. Μόλις το ανοίγει, η ίδια παγώνει… Στην οθόνη απεικονίζεται ο Άγγελος, ο οποίος είναι νεκρός, στη σειρά Παγιδευμένοι! Η Άννα το βλέπει με προσοχή και ανατριχιάζει..

«Μπορεί να είμαι νεκρός, αλλά…», την προειδοποιεί. Ο Άγγελος τα είχε σκηνοθετήσει όλα, με κάθε λεπτομέρεια, ως το τέλος! Η Άννα τρέχει στον Δημήτρη να ζητήσει βοήθεια, με πολύ άσχημη ψυχολογία….

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *