Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται τα πάντα – «Δε σκότωσα εγώ το παιδί μου», λέει στους αστυνομικούς

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται τα πάντα - «Δε σκότωσα εγώ το παιδί μου», λέει στους αστυνομικούς

Σκληρή, αλύγιστη, ανέκφραστη, χωρίς ίχνος μεταμελείας και δίχως να έχει διάθεση να ομολογήσει εμφανίζεται στους αστυνομικούς η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.  Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται τα πάντα – «Δε σκότωσα εγώ το παιδί μου», λέει στους αστυνομικούς

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Αρνείται τα πάντα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει. Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr διατείνεται ότι είναι αθώα και αρνείται τα πάντα. «Δεν σκότωσα εγώ το παιδί μου, είμαι αθώα», φέρεται να λέει συνεχώς στους αστυνομικούς, χωρίς να έχει σπάσει ούτε για λίγο.

Πάτρα: Ολονύχτια η ανάκριση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κράτησε το στόμα της κλειστό

Διαβάστε Επίσης  Ρ. Δούρου: Χριστούγεννα στο Πεδίο του Άρεως για μία ακόμη χρονιά

Μια στάση την οποία χαρακτηρίζουν αναμενόμενη οι αστυνομικοί της Ασφαλείας. Δεν είναι καθόλου τυχαίος, άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών οι οποίοι παρά το γεγονός ότι είχαν την 33χρονη μητέρα ως νούμερο 1 ύποπτη για την πολύκροτη υπόθεση ουδέποτε την κάλεσαν για κατάθεση.

Η ίδια πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ μόνον όταν βρέθηκαν αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος της. «Και να την καλέσουμε τώρα τι θα βγει; Και να έρθει να της πάρουμε κατάθεση για ποιο λόγο να το κάνουμε; Όταν θα περάσει από το γραφείο μας θα το περάσει γιατί θα υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος. Εδώ δε φωνάζουμε κανέναν για να κάνουμε κουβεντούλα πόσο δε μάλλον κάποιον που από την πρώτη στιγμή τον βλέπουμε ως ύποπτο». Αυτά τόνιζαν από την πρώτη στιγμή έμπειροι αξιωματικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι σχολίαζαν παράλληλα ότι υπάρχει φόβος η φερόμενη ως δράστις να κάνει κακό στον εαυτό της όσο βλέπει ο κλοιός τριγύρω της να στενεύει.

Διαβάστε Επίσης  Νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα βιολογικά τρόφιμα

Πάτρα: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Είναι πολύ σημαντικό να μην γίνονται διαρροές. Υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της αυτοκτονίας», έλεγαν. Γι’ αυτό και είχαν θέσει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο αποτροπής αυτού του ενδεχόμενου με έμπειρους αστυνομικούς που επιφορτίστηκαν με τον ρόλο παρατηρητή.  Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται τα πάντα – «Δε σκότωσα εγώ το παιδί μου», λέει στους αστυνομικούς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *