Πάτρα: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το πρακτορείο Eurokinissi κατάφερε να εξασφαλίσει μια φωτογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε σήμερα ενώπιων της 18ης τακτικής ανακρίτριας. Η 33χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης.  Πάτρα: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Έπειτα, ήρθε αντιμέτωπη με ανακριτή και Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η ίδια φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, μπουφάν με φορεμένη την κουκούλα και συνοδευόταν από μεγάλη αστυνομική δύναμη που είχε σχηματίσει κλοιό γύρω της, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό δύσκολο το έργο των φωτορεπόρτερ να απαθανατίσουν ένα πλάνο με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μητέρας να είναι εμφανή.

Διαβάστε Επίσης  16 Νοεμβρίου τιμάται ο Άγιος Ματθαίος: Ο Απόστολος και Ευαγγελιστής

Ωστόσο, το πρακτορείο Eurokinissi κατάφερε να εξασφαλίσει μια φωτογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου που στην κυριολεξία παγώνει το αίμα.

Σημειώνεται πως δεκάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια φώναζαν υβριστικά σχόλια εναντίον της, ενώ αρκετοί την καλούσαν να ομολογήσει για να λυτρωθεί.

Δείτε τη φωτογραφία

 

Πάτρα: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι διάλογοι στη ΓΑΔΑ

οι αρχές αναζητούν απαντήσεις για το πώς η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ενδεχομένως προμηθεύτηκε την κεταμίνη που φέρεται να οδήγησε στον θάνατο την κόρη της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την άφιξη της 33χρονης στη ΓΑΔΑ, η ίδια φέρεται να ρώτησε «με τι ιδιότητα» την μετέφεραν εκεί και τότε οι αστυνομικοί της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός – Πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες και χιόνια – Σε ποιες περιοχές απαιτείται προσοχή

Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;

Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;

Πισπιρίγκου: Όχι δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.

Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;

Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.  Πάτρα: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *