Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει και τους άλλους δύο θανάτους

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει και τους άλλους δύο θανάτους

«Κοντός ψαλμός αλιλούια. Είναι η αρχή του τέλους αυτού του δράματος και να δούμε αν έγιναν μόνο από αυτή. Ποιος της χορήγησε την κεταμίνη; Είναι μια ναρκωτική ουσία που γίνεται τοξική με την υπερδοσολόγια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος  Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει και τους άλλους δύο θανάτους

Πάτρα: «Με θανατηφόρο πρόθεση δόθηκε η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα», δηλώνει ο ιατροδικαστής Λέων

Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί τις κατηγορίες, αλλά πιστεύω μετά από 8 -10 ώρες θα ομολογήσει το πού βρήκε την κεταμίνη, αλλά και πώς θανάτωσε τα άλλα δύο παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Star ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος για τις πολύκροτες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Στον οργανισμό της Τζωρτζίνας βρέθηκε η ουσία κεταμίνη, γεγονός που οδήγησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της» – Πώς υποψιάστηκε τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Κοντός ψαλμός αλιλούια. Είναι η αρχή του τέλους αυτού του δράματος και να δούμε αν έγιναν μόνο από αυτή. Ποιος της χορήγησε την κεταμίνη; Είναι μια ναρκωτική ουσία που γίνεται τοξική με την υπερδοσολόγια» συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει και τους άλλους δύο θανάτους

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Αστυνομία

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια», φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει και τους άλλους δύο θανάτους

πηγή

Πάτρα: Πώς θα περάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη νύχτα στη ΓΑΔΑ – Στην ανακρίτρια την Πέμπτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *